ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πως παίζεται το γκολ γκολ στοίχημα;

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Φεβρουαρίου 24 13:05 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Είναι γεγονός ότι η πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος θεωρεί ότι πιο πιθανό είναι να κερδίσει ένα ματς ή ένα δελτίο ποντάροντας στα τέρματα που θα επιτευχθούν, παρά να επιλέξει κάποιο σημείο (1-Χ-2). Όπως αντιλαμβάνεστε, σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με τα γκολ στην κοσμοθεωρία του στοιχήματος και συγκεκριμένα με τον όρο του γκολ γκολ στοίχημα (ή αλλιώς Goal – Goal)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η επιλογή του Goal – Goal για να θεωρηθεί κερδισμένη σε ένα ματς, πρέπει και οι δύο ομάδες να σκοράρουν, τουλάχιστον, από ένα γκολ έκαστος. Σε διαφορετική περίπτωση, εάν σκοράρει μόνο μία ομάδα, ή καμία, τότε πιάνεται ως No Goal.

Στη συνέχεια, η συντακτική ομάδα του Bet-on-Arme σας αναφέρει τις κατηγορίες που θα διαβάσετε γύρω από την επιλογή του Goal – Goal, ξεκινώντας από τα βασικά και τελειώνοντας με τα ειδικά:

🚩Τι είναι και πως ποντάρεται το G/G

🚩Τι είναι και πως παίζεται το N/G

🚩Ποια είδη στοιχημάτων υπάρχουν (G/G-N/G)

🚩Παράγοντες που παίζουν ρόλο πριν παίξετε

🚩Στρατηγική για G/G & N/G

🚩Καλύτερες στοιχηματικές για G/G – N/G

Tι σημαίνει G/G στο στοiχημα

Όπως γράψαμε στην αρχή του άρθρου, το goal για να επιβεβαιωθεί πρέπει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος. Για να γίνει πιο κατανοητό, σας δίνουμε παρακάτω ένα σχετικό παράδειγμα:

G/G στο Μίλαν – Ίντερ: 1-1, 2-2, 3-3 κλπ. ή 2-1, 3-2, 1-2, 2-3 κλπ.

*Αν το ματς λήξει 0-0, 1-0, 0-1, 2-0, 0-2, 3-0, 0-3 κλπ., τότε επιβεβαιώνεται No Goal.

Goal – Goal και No Goal Στοιχήματα

Εδώ σας προσφέρουμε όλες τις διαθέσιμες επιλογές για το γκολ γκολ – no goal, τις οποίες προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, καθώς και παρόμοια πονταρίσματα, στα οποία ψάχνοιυμε τα γκολ ⚽.

       G/G & N/G Ημιχρόνου

Όπως γίνεται αντιληπτό, αυτή η επιλογή αφορά μόνο για ένα ημίχρονο (α’ ή β’) . Συνήθως, το g/g ημιχρόνου πληρώνει… ακριβά και προτιμάται από αρκετούς.

 G/G & N/G σε Ημίχρονο/Τελικό

Εδώ μπορείς να επιλέξεις να έρθει το ίδιο ή διαφορετικό αποτέλεσμα στο κάθε ημίχρονο. Για παράδειγμα, παίρνοιυμε την πιο περίπλοκη επιλογή του G/G ημ. – N/G τελ. Για να θεωρηθεί κερδίσμενη σε ένα ματς, πρέπει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο α’ ημίχρονο (π.χ. 1-1, 2-2, 2-1, 1-2 κλπ.) και στο δεύτερο 45λέπτο, να μην σημειωθεί άλλο τέρμα ή να βρει δίχτυα ΜΟΝΟ μία ομάδα.

✅ Γκολ μόνο η γηπεδούχος

Κυνηγάμε σκορ, όπως 1-0, 2-0, 3-0, 4-0 κλπ. Αναφερόμαστε στο no goal, δηλαδή να σκοράρει μόνο η γηπεδούχος.

 Καμία ομάδα να μην σκοράρει

Με άλλα λόγια είναι το ακριβές σκορ (0-0), απλώς το N/G μπορεί να προσφέρει καλύτερη απόδοση, λόγω διαφοράς γκανιότας.

✅ Γκολ μόνο η φιλοξενούμενη

Είναι παρόμοιο με το ακριβώς από πάνω, αλλά με τη μοναδική διαφορά, να σκοράρει μόνο η φιλοξενούμενη (0-1, 0-2, 0-3, 0-4 κλπ.).

✅ Γκολ γκολ και Over

Εδώ ζητάμε το ανάποδο, δηλαδή να σκοράρουν οι δύο ομάδες και αναλόγως το εύρος τερμάτων που έχουν επιλέξει ( Over 2.5, Over 3.5 κλπ.). Για παράδειγμα, στην επιλογή G/G & Ov 2.5 θέλουμε σκορ (τουλάχιστον) 2-1, 1-2 για να θεωρηθεί κερδισμένο.

✅ Γκολ γκολ και Under

Μία combo επιλογή, στην οποία ζητάμε μόνο ένα γκολ από τις δύο ομάδες (για το G/G), ώστε να βγει και το Under. Μπορεί να συσχετιστεί με το Ακριβές Σκορ. Αναλόγως τι ζητάμε, αν παίξουμε G/G & Under 2,5 τότε θέλουμε σκορ 1-1. Αν ποντάρουμε G/G & Under 3,5 πάμε για 1-1, 2-1, 1-2.

✅ No Goal και Over

Εδώ χρειαζόμαστε γκολ μόνο από μία ομάδα και να βγει το Over, αναλόγως το σύνολο τερμάτων που θέλουμε. Σας δίνουμε το πιο σύνηθες ποντάρισμα, το οποίο είναι N/G & Over 2.5, πιάνεται κερδισμένο στη περίπτωση 3-0 ή 0-3 (η ομάδα που σκοράρει, μπορεί να βάλει από 3 και πάνω, απλώς πρέπει να κρατήσει το μηδέν).

✅ No Goal και Under

Είναι το ποντάρισμα σε ένα αγώνα, στο οποίο δεν θέλουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, καθώς και να λήξει με άντερ, αναλόγως το line που επιλέξαμε. Για παράδειγμα, στο Ν/G & Under 2.5, ψάχνουμε αποτελέσματα με 0-0, 1-0, 2-0, 0-1, 0-2 κλπ., για να πιαστεί στο στοίχημα.

✅ Γκολ γκολ και αποτέλεσμα

Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε γκολ και από τις δύο πλευρές, καθώς και το αποτέλεσμα που ποντάραμε (1-Χ-2). Για παράδειγμα, στο 1 & G/G, θέλουε σκορ με 2-1, 3-1, 4-1 κλπ.

✅ No goal και αποτέλεσμα

Εδώ θέλουμε γκολ μόνο από τη μία ομάδα ή και όχι, εάν επιλέξατε το N/G & X, στο οποίο θέλετε 0-0. Σε διαφορετική περίπτωση παίρνουμε παράδειγμα το 1 & N/G, σε αυτό ψάχνουμε σκορ 1-0, 2-0, 3-0 κλπ.

✅ GG & NG και διπλή ευκαιρία

Ακόμη μία σύνθετη επιλογή, όπου με το G/G ή N/G βάζουμε και τη διπλή ευκαιρία. Στο G/G & 1X κερδίζουμε στα 1-1, 2-1, 2-2, 3-1, 3-2 κλπ., ενώ στο N/G & x2 0-0, 0-1, 0-2 κλπ.

✅ Γκολ Γκολ και σύνολο τερμάτων

Πιο περίπλοκη επιλογή, καθώς πέρα από το G/G, επιλέγεις και ένα εκ των 2-3, 4-6 ή 7+. Για παράδειγμα, στο G/G & 2-3 γκολ θέλεις σκορ 1-1, 2-1 και 1-2. 

✅ No Goal και σύνολο τερμάτων

Κάτι παρόμοιο με το παραπάνω, απλώς δεν θέλουμε και από τις δύο ομάδες, απλώς μπαίνει στην εξίσωση και το… ο-1. Για παράδειγμα, στο N/G & 0-1 γκολ ψάχνουμε τα 0-0, 1-0 ή 0-1.

 

Πως να κερδίσω στο Goal/No Goal

Σε όλα υπάρχει στρατηγική, δεν θα μπορούσε να λείψει και ο «οδηγός» για να πιάσεις την επιλογή γκολ ή νο γκολ στο στοίχημα. Σου γράφουμε αναλυτικά παρακάτω ορισμένα tips για να πας… ταμείο, τα οποία μπορούν να ισχύουν και για άλλα πονταρίσματα.

➥ Η φόρμα και το αγωνιστικό προφίλ των ομάδων
➥ Η νοοτροπία της γηπεδούχου στο γήπεδό της και της φιλοξενούμενης μακριά από την έδρα της
➥ Το απουσιολόγιο των ομαδών (κυρίως για βασικούς παίκτες)
➥ Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά και οι καιρικές συνθήκες
➥ Το κίνητρο των ομάδων (βαθμολογικό ή αδιάφορο ενδιαφέρον)
➥ Η παράδοση μεταξύ των δύο ομάδων
➥ Οι σχέσεις των ομάδων (φιλικές ή εχθρικές)
➥ Τα γενικότερα στατιστικά του εκάστοτε πρωταθλήματος

Τips για το Γκολ Γκολ

Εδώ θα διαβάσουμε τις περιπτώσεις που πρέπει (ενδεχομένως) να παίξουμε το G/G ή το N/G και πότε να μείνουμε μακριά από αυτά.

Πότε ποντάρουμε στο G/G

Κατά βάση, επιλέγουμε τις επιθετικές ομάδες, αυτές που έχουν συνέπεια στο σκοράρισμα, καθώς και αυτές δέχονται γκολ με το… τσουβάλι
Τα στατιστικά στοιχεία παίζουν μεγάλο ρόλο. Εάν το ζευγάρι του αγώνα εμφναίζει αρκετά το Over στα πρόσφατα παιχνίδια, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βγει καιτ ο G/G
Όταν η μία είναι το «βαρύ» όνομα του ματς, αλλά η αντίπαλος διαθέτει δυνατή. Για παράδειγμα, η Βαλένθια είναι ανταγωνιστική εντός και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τη… χάρη. Έτσι, υπάρχει το ενδεχόμενο του g/g
Αγωνιστικά κριτήρια, ισχύει περισσότερο στα «νοκ άουτ» ματς που υπάρχει ρεβάνς. Για παράδειγμα, στο Παρί – Σίτι που έληξε 2-1 στο πρώτο ματς, η αγγλική ομάδα θα ψάξει το γκολ στη ρεβάνς, ώστε να παραμείνει στο κόλπο της πρόκρισης, αλλά ενδέχεται να έχει κενά στην άμυνα. Είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο
Φυσικά, το ρεπορτάζ των ομάδων είναι σημαντικό, καθώς οι απουσίες, οι μεταγραφές ή μία αλλαγή προπονητή, αλλάζει αρκετά τα δεδομένα του αγώνα
Μεγάλο ρόλο παίζει και η προϊστορία, καθώς υπάρχουν ομάδες που όταν βρίσκοναι μεταξύ τους παρουσιάζουν γκολ και θέαμα, ανεξαρτήτως με τις άλλες αναμετρήσεις τους

Πότε ΔΕΝ παίζουμε G/G

Στην περίπτωση που οι ομάδες σκοράρουν με το «σταγονόμετρο»
Μακριά από ομάδες που αγωνίζονται αμυντικά
Τα τελευταία των ομάδων, αλλάζει το ποντάρισμα εάν δεν παίζει ο γκολτζής της ομάδας
Παίζοντας με τον χρόνο, δηλαδή όταν ένα κλαμπ βρίσκεται μπροστά στο σκορ και «κλείνεται» στα μετόπισθεν για να διατηρήσει το προβάδισμα
Πάλι η παράδοση είναι βασικό κριτήριο

Tips για το No Goal

Πότε ποντάρουμε στο Ν/G

🔥 Σε αγώνα ρεβάνς, όταν μία ομάδα προκρίνεται (και) με «καθαρή» την εστία
🔥 Στο ενδεχόμενο που η μία ομάδα είναι μεγάλο φαβορί. Για παράδειγμα, στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ουέσκα, είναι πιθανό να κερδίσει η γηπεδούχος με μηδέν παθητικό
🔥 Όταν και οι δύο ομάδες του αγώνα αγωνίζονται «κλειστά» και επιφυλακτικά
🔥 Οι απώλειες κάποιων βασικών παικτών, όπως να λείπει ο πρώτος σκόρερ της μίας ομάδας
🔥 Η κρισιμότητα της αναμέτρησης, αυτό πάει κυρίως στα μεγάλα ντέρμπι, όπου οι ομάδες συνήθως φοβούνται η μία την άλλη

Πότε ΔΕΝ παίζουμε Ν/G

🚨 Δεν πλησιάζουμε ματς, στο οποίο κοντράρονται ομάδες με έφεση στα γκολ (π.χ. Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα)
🚨 Αν οι ομάδες «μπάζουν» αμυντικά, δεν διαθέτουν αξιόπιστες μονάδες
🚨 Εάν απουσιάζουν πολύτιμοι παίκτες, αναλόγως το ρεπορτάζ 
🚨 Μπορεί οι ομάδες να είναι υποχρεωμένες να σκοράρουν, λόγω κινήτρου ή οτιδήποτε άλλο
🚨 Η παράδοση προμηνύει γκολ

Στρατηγικές Πονταρίσματος για G/G

Βάσει την εμπειρία των συντακτών του Bet-on-Arme, σας μεταφέρουμε κάποιες οδηγίες, οι οποίες βασίζονται σε ζωντανά παραδείγματα, ώστε να παίξετε ορθλογικά το G/G και να βγείτε κερδισμένοι:

Επιλογή ενός φαβορί απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο

Είναι κατανοητό ότι πιο πιθανό να δούμε γκολ σε μία αναμέτρηση με δύο μεγάλες και ισάξιες ομάδες, παρά να παίξει ένα φαβορί κόντρα σε μία υποδεέστερη αντίπαλο, η οποία υπολείπεται σε πολλά. Για παράδειγμα, το G/G μοιάζει εφικτό στο Μπάγερν – Ντόρτμουντ, παρά στο Μπάγερν – Κολωνία.

Προτίμηση στα εκτός έδρας φαβορί

Ψάχνεις ζευγάρι, το οποίο έχει φαβορί για τη νίκη, αλλά αναμένεται να βρει δυσκολίες στην έδρα που φιλοξενείται. Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες αουτσάιντερ ομάδες (και γενικά όλες) αποδίδουν καλύτερα εντός έδρας από όλες τις απόψεις. Για παράδειγμα, η Βιγιαρεάλ έχει δυνατότητες να σκοράρει με την Μπαρτσελόνα εντός, παρά στο Καμπ Νου. 

Αγωνιστικό προφίλ

Πολλά με… λίγα μπορεί να χακτηριστεί και διαφορετικά αυτή η «κατηγορία». Αφορά τις ομάδες που έχουν ως κυρίαρχο στοιχείο την επιθετκή τους γραμμή και χάνουν-κερδίζουν, δεν αλλάζουν στρατηγική. Αυτό, συνήθως, φέρνει επιπτώσεις στην άμυνα. Αυτή την στρατηγική, την έχουν ομάδες μεγάλου επιπέδου που κυνηγούν τα υψηλά σκορ, ασχέτως εάν δεχτούν γκολ.

Προϊστορία

Η παράδοση είναι από τις αγαπημένες συνήθειες των παικτών, πολλοί την βλέπουν και καταλήγουν στο ποντάρισμά τους. Σίγουρα, δεν θα έλειπε και για το G/G, υπάρχουν ζευγάρια που όποτε βρίσκονται μεταξύ τους αρέσκονται στην επίτευξη τερμάτων.

Goal-Goal Vs Over 2.5

Υπάρχουν δύο σημαντικοί παράγοντες που το G/G είναι καλύτερο από το Over 2,5 ως επιλογή σε κάποιο ματς. Πρώτον, όταν το ματς είναι κρίσιμο και ισορροπημένο και δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, με τις ομάδες να βρίσκουν από μόνο μία φορά τα δίχτυα. Δεύτερον, η δαφορά στην απόδοση. Υπάρχουν παιχνίδια που προσφέρουν χαμηλά το Over, σε αντίθεση με το G/G που «πληρώνει». Αυτό συμβαίνει, κυρίως, σε παιχνίδια με ξεκάθαρο φαβορί, όπως το Αγγλία – Αλβανία, με το Over 2,5 να μην ξεπερνάει το 1.50 και το G/G να φτάνει στο 3.00! (ζωντανό παράδειγμα).

Εναλλακτικές επιλογές γκολ-γκολ και στρατηγική

Πέρα από το «καθαρό» Γκολ Γκολ σαν επιλογή, υπάρχουν και άλλες παρόμοιες κατηγορίες. Στη συνέχεια, θα αναφέρουμε τις δύο πιο κλασικές:

No-Goal

Το No Goal ποντάρεται λιγότερο, ωστόσο δεν πρέπει να το αφήνουμε στην άκρη. Φυσικά και δεν γίνεται να μπαίνουν γκολ συνέχεια, άλλωστε στατιστικά σημειώνονται λιγότερα Under από τα Over. Επίσης, προκύπτουν και συμφέρουσες αποδόσεις, η οποία μπορούν επαληθευτούν, κάνοντας την απαραίτητη μελέτη. Υπάρχει ο ενθουσιασμός να βλέπουμε γκολ στα παιχνίδια, ωστόσο πρέπει να σκεφτόμαστε πιο «πονηρά», προτού ποντάρουμε.

GG/NG & Τελικό Αποτέλεσμα ή Over

Ελκυστική είναι και η αγορά του combo, καθώς δίνει καλύτερες αποδόσεις. Το G/G & Over 2,5 επιλέγεται συνήθως σε ματς με ομάδες που έχουν επιθετική δεινότητα, όπως για παράδειγμα Παρί – Σίτι. Πιο μεγάλο ρίσκο έχει το αποτέλεσμα και το G/G, καθώς χρειάζεται να βρίσκεται (συνήθως) ένα φαβορί, το οποίο ενδέχεται να δεχτεί γκολ. Είναι ριψοκίνδυνο, αλλά «πληρώνει» αρκετά καλά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Καλύτερες Στοιχηματικές Εταιρίες για Goal – Goal

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.6 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.