Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μουντιάλ 2022 Σκόρερ: Κορυφώνεται η μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Δεκεμβρίου 22 15:21 Κατηγορία: Μουντιάλ 2022

Μια αγορά που παρουσιάζει παραδοσιακά ξεχωριστό ενδιαφέρον αφορά τον πρώτο σκόρερ του Μουντιάλ 2022! Ένα μακροχρόνιο στοίχημα, που μπορεί να παιχτεί τόσο πριν, όσο και κατά την έναρξη της διοργάνωσης, και αφορά τον παίκτη που θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ στο τουρνουά. Μάλιστα, ακόμα και τώρα, που έχουμε φτάσει στον τελικό (Αργεντινή – Γαλλία, 18/12, 17:00), η κατάσταση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Σκόρερ Mundial: Οι αποδόσεις

Η κατάσταση είναι κάπως… μπερδεμένη. Αυτή τη στιγμή, από πέντε γκολ έχουν σημειώσει οι Μέσι και Εμπαπέ, ενώ από τέσσερα οι Ζιρού και Άλβαρες. 

Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε… θρίλερ για την ανάδειξη του κορυφαίου σκόρερ! Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην πρώτη θέση, δεύτερο κριτήριο είναι οι ασίστ (κερδίζει όποιος έχει τις περισσότερες), τρίτο τα λεπτά συμμετοχής (όποιος έχει τα λιγότερα, κερδίζει).

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τους επικρατέστερους υποψήφιους για το «Χρυσό Παπούτσι» του Μουντιάλ 2022:

Μουντιάλ Πρώτος Σκόρερ Αποδόσεις
Παίκτης Γκολ (ασίστ) Απόδοση
Μέσι 5 (3)
Εμπαπέ 5 (2)
Ζιρού 4 (0)
Άλβαρες 4 (0)

Mundial Σκόρερ: Τα φαβορί της διοργάνωσης

Με τις αποδόσεις να μεταβάλλονται διαρκώς αναφορικά με τον πρώτο σκόρερ, ελαφρύ προβάδισμα φαίνεται ότι έχει ο Λιονέλ Μέσι έναντι του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο «GOAT» αγωνίζεται στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της καριέρας του και θέλει να κατακτήσει τον τίτλο. Η λογική λέει ότι για να το καταφέρει θα πρέπει να…. δείξει εκείνος τον δρόμο με τα γκολ του. Έχει πετύχει πέντε τέρματα μέχρι στιγμής στο τουρνουά, με τελευταίο το πέναλτι με το οποίο η ομάδα του άνοιξε το σκορ στον ημιτελικό με την Κροατία (3-0 η «Αλμπισελέστε»).

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής το 2018 με τη Γαλλία, σκοράροντας τέσσερις συνολικά φορές. Φέτος, θέλει να οδηγήσει τους «Τρικολόρ» σε back-to-back κατακτήσεις, σκοράροντας και στον τελικό, μετά τα 3 γκολ που πέτυχε στη φάση των ομίλων και τα 2 στη φάση των «16» απέναντι στους Πολωνούς! 

Διαβάστε επίσης

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.