ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μουντιάλ 2022 Ομάδες: Αποδόσεις και πληροφορίες!

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 18 Δεκεμβρίου 22 15:11 Κατηγορία: Μουντιάλ 2022

Θα διαδεχθεί η Αργεντινή τη Γαλλία στο ποδοσφαιρικό «Έβερεστ»; Ή μήπως οι «Τρικολόρ» θα διατηρήσουν το «στέμμα» τους; Όλες οι απορίες μας θα λυθούν πολύ σύντομα, καθώς η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική «γιορτή» του ποδοσφαίρου έχει φτάσει στο παιχνίδι που θα κρίνει τον νικητή του φετινού Μουντιάλ: Αργεντινή – Γαλλία (17:00).

Οι ομάδες-χώρες που συμμετέχουν στο Μουντιάλ του Κατάρ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 μάλιστα, έχει την… τιμή να είναι το πρώτο που διεξάγεται χειμερινούς μήνες. Έχουμε φτάσει στους «4», με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ομάδες Μουντιάλ: Οι αποδόσεις νικητή

Δείτε τις αποδόσεις που προσφέρονται στο Pamestoixima.gr για τις ομάδες που έχουν παραμείνει στο τουρνουά:

Ομάδα Νικητής Μουντιάλ 2022
Αργεντινή
Γαλλία

Μουντιάλ: Οι φιναλίστ

Αργεντινή: Λογικά η «ψυχρολουσία» απέναντι στη Σαουδική Αραβία ταρακούνησε την «Αλμπισελέστε», με αποτέλεσμα να τελειώσει τη δουλειά στον όμιλό της με δύο νίκες απέναντι σε Μεξικό και Πολωνία κατά σειρά. Προκρίθηκε ως πρώτη και διασταυρώθηκε με την Αυστραλία στους «16» με την οποία «καρδιοχτύπησε», αλλά νίκησε με 2-1, βρισκόμενη έτσι αντιμέτωπη με την Ολλανδία για τη φάση των προημιτελικών. Εκεί, ενώ προηγήθηκε με 2-0, οι «οράνιε» ισοφάρισαν στο 90 +10′ και το ματς πήγε στην παράταση. Ακολούθησαν τα πέναλτι, όπου η Αργεντινή με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της, Εμιλιάνο Μαρτίνες επικράτησε με 4-3 και προκρίθηκε στους «4» εκεί όπου αντιμετώπισε την Κροατία. Η παρέα του Λιονέλ Μέσι ήταν εντυπωσιακή, επικρατώντας (εύκολα) με σκορ 3-0, με αποτέλεσμα να περάσει στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Κυριακής (18/12), όπου θα αναμετρηθεί με  τη Γαλλία.

Πρώτος Σκόρερ Μουντιάλ 2022

Γαλλία: Οι «παγκόσμιοι πρωταθλητές» εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στους «16» από τη 2η αγωνιστική, κερδίζοντας κατά σειρά τις Αυστραλία και Δανία. Στον τελευταίο αγώνα ηττήθηκαν από την Τυνησία, ωστόσο πέρασαν ως πρώτοι από τον πρώτο όμιλο και συνάντησαν την Πολωνία στους «16», κάνοντας «περίπατο» με 3-1. Στα προημιτελικά, απέκλεισαν την Αγγλία, νικώντας με 2-1, ενώ στα ημιτελικά, απέκλεισαν το Μαρόκο, κερδίζοντας με 2-0. Στόχευαν στο… back-to-back από την αρχή, από το οποίο  απέχουν μία νίκη!

Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να μεταβληθούν.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.