Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τελικός Europa League: Που δείχνει το Σεβίλλη – Ρόμα;

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Μαΐου 23 13:24 Κατηγορία: Bet Blogger

Η ώρα του μεγάλου τελικού του Europa League έφτασε, αφού Ρόμα και Σεβίλλη, θα διεκδικήσουν απόψε το βαρύτιμο τρόπαιο στη Βουδαπέστη!

Η Σεβίλλη, η οποία αποτελεί την κορυφαία ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης, μετρώντας έξι κατακτήσεις τροπαίων σε ισάριθμους τελικούς, θέλει να διατηρήσει την εκπληκτική της παράδοση και να επιστρέψει στην Ανδαλουσία με την έβδομη κούπα της!

Από την άλλη πλευρά η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά την περσινή κατάκτηση του Conference League, θέλει να κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την ευρωπαϊκή της καταξίωση και να κατακτήσει και το Europa League, έχοντας όμως αρνητικές αναμνήσεις από τελικούς, καθώς στον μοναδικό της το 1991 ηττήθηκε. 

Ο Πορτογάλος κόουτς αποτελεί το μεγάλο «asset» της Ρόμα, αφού είναι αήττητος σε ευρωπαϊκούς τελικούς με όλες τις ομάδες, που καθοδήγησε στο παρελθόν και αυτή την παράδοση θέλει να την διατηρήσει. 

Σεβίλλη Ρόμα σε ποιο κανάλι το δείχνει 

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Europa League στη χώρα μας κατέχει αποκλειστικά η Cosmote TV και τον τελικό της διοργάνωσης, θα μεταδώσει το Cosmote Sport 1HD στις 22:00.

Ματς Live Streaming*
Κανάλι
Σεβίλλη – Ρόμα
31/5, 22:00
https://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-bet/

Διαβάστε επίσης:

Europa League Αποδόσεις: Τελικός που θα κριθεί στις λεπτομέρειες

Τελικός Europa League: Σεβίλλη vs Ρόμα με φόντο το τρόπαιο στη Βουδαπέστη

Τελικός Europa League live streaming*

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.