Στοίχημα Ποδόσφαιρο : Μπορούμε να έχουμε ένα σταθερό κέρδος ;

Δημοσιεύθηκε: 14 Μαρ 20 00:03 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος
Στοίχημα Ποδοσφαίρου

Στοίχημα Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα όπου μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι στο στοίχημα, μόνο αν τηρείτε με ευλάβεια κάποιους βασικούς κανόνες. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου το βασικό τους εισόδημα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από το στοίχημα.

Αν θέλετε μπορείτε να έχετε ένα σταθερό εισόδημα από το στοίχημα στο ποδόσφαιρο αλλά για να το πετύχετε αυτό, θα χρειαστεί να δουλέψετε και να κοπιάστε αρκετά. Μην ξεχνάτε πως τίποτα δεν είναι εύκολο και καμία εταιρία στο στοίχημα δεν μοιράζει λεφτά. Τα λεφτά θα τα κερδίσετε εσείς “με τον ιδρώτα σας” όπως λένε, αυτός είναι και ο σκοπός αυτού του άρθρου, να σας δείξουμε πως μπορείτε να στοιχηματίζετε σαν “επαγγελματίας” παίκτης.

[stoiximan_promo title=”Live αγώνες* & Cash-Out* στον Stoiximan”]

 

Έρευνα Αποδόσεων – Στοιχημάτων

Για να μπορέσουμε να αποφασίσουμε τι στοίχημα θα παίξουμε σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι πριν από όλα τα άλλα, είναι να ενημερωθούμε για την κατάσταση και των δυο ομάδων. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να μάθουμε τα πάντα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι (11αδες, τραυματισμούς, κάρτες, φόρμα ψυχολογία, διαιτητές).

Social, Ειδήσεις

Ψάξτε στο instagram ή γενικά στο ίντερνετ αν υπάρχουν καλές ή κακές ειδήσεις σχετικά με κάποιον σημαντικό παίκτη της ομάδας. Αν πχ ο επιθετικός της μιας ομάδας, χώρισε πολύ πρόσφατα από την γυναίκα του ή είχε κάποιο σημαντικό πρόβλημα υγείας κάποιο μέλος της οικογένειας του, είναι λογικό να έχει επηρεαστεί ψυχολογικά και να έχει μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι του.

Στατιστικά

Δώστε μεγάλη σημασία στο διάβασμα φόρμας και προϊστορίας. Ελέγξτε τα μεταξύ τους αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια, ελέγξτε τα τελευταία αποτελέσματα των δυο ομάδων. Δείτε στατιστικά πως παίζουν και τι απόδοση έχουν με ομάδες παρόμοιου μεγέθους , αν έχουν στόχους ή αν έχουν ξεμείνει από στόχους. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε περίπου την απόδοση που θα έχουν οι ομάδες που έχετε επιλέξει να στοιχηματίσετε.

 

 

Ενημέρωση – Ειδήσεις τελευταίας στιγμής

Διαβάστε μέχρι τελευταία στιγμή στο διαδίκτυο τα τελευταία νέα των ομάδων για να έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα. Δείτε site προγνωστικών τι προβλέψεις δίνουν για αυτόν τον αγώνα, συγκρίνεται τα προγνωστικά των άλλων με την δική σας απόφαση. Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί για να έχετε το πλεονέκτημα στο στοίχημα ποδόσφαιρο. Ουσιαστικά μέσα από όλη αυτή την έρευνα – ενημέρωση προσπαθείτε να πάρετε το πλεονέκτημα από τον μπουκ και να το κάνετε δικό σας.

Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν επαγγελματίες traders που βγάζουν τις αποδόσεις μέσα από έναν αλγόριθμο που υπολογίζει όλες αυτές τις παραμέτρους που αναφέραμε πιο πάνω (ποιότητα ομάδων, φόρμα, ειδήσεις, προϊστορία, έδρα κλπ). Αυτό που πρέπει να κάνετε εσείς για να τους κερδίσετε, είναι να δουλέψετε σκληρά. Να βρείτε ειδήσεις και πληροφορίες της τελευταίας στιγμής που πιθανόν να τους έχουν ξεφύγει και να τις αξιοποιήσετε προς όφελος σας.

[betshop_promo title=”Online Bet με Υψηλές Αποδόσεις στην Betshop”]

 

Βρείτε τις καλύτερες αποδόσεις (για στοίχημα ποδόσφαιρο)

Αφού θα έχετε κάνει την έρευνα σας και έχετε καταλήξει σε ποιο σημείο θα ποντάρετε θα χρήματα σας, αυτό που απομένει να κάνετε είναι να βρείτε την καλύτερη απόδοση για το στοίχημα σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να βρείτε την μεγαλύτερη απόδοση.  Θα πρέπει να επισκεφθείτε πολλούς bookmakers, να σημειώσετε και να συγκρίνεται τις αποδόσεις ώστε να βρείτε αυτή που είναι η πιο συμφέρουσα για εσάς. Προσοχή μόνο, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν 24 συγκεκριμένες στοιχηματικές εταιρίες που είναι νόμιμες.

Παίξτε στοίχημα μόνο σε αυτές γιατί αν ανοίξετε λογαριασμό σε bookmaker που δεν έχει άδεια στην Ελλάδα, κανείς δεν μπορεί να σας εξασφαλίσει ότι θα κερδίσετε και θα πάρετε σίγουρα τα χρήματα σας. Δείτε εδώ την λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Το να έχετε λογαριασμό μόνο σε μια στοιχηματική εταιρία, αυτό δεν είναι καθόλου καλή ιδέα. Η συμβουλή μου είναι να ανοίξετε πολλούς λογαριασμούς (δεν κοστίζει τίποτα) σε νόμιμους bookmakers για να μπορείτε να συγκρίνεται αλλά και να βρίσκεται τις καλύτερες αποδόσεις για τα στοιχήματα σας.

 

Επιλέξτε τα σωστά στοιχήματα ποδοσφαίρου

Τα πιο απλά στοιχήματα όπως στοίχημα νικητή ή ηττημένου είναι αυτά που έχουν και τις περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθούν. Αυτά τα στοιχήματα σας συνιστώ και εγώ να παίζεται. Οι αποδόσεις είναι πιο χαμηλές σε σχέση με άλλα στοιχήματα όπως πχ Ημίχρονο – Τελικό, ακριβές σκορ, Σκόρερ, Combo κλπ, αλλά όσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση τόσο μεγαλύτερο είναι το ρίσκο.

Οι bookmakers πρέπει να ξέρετε ότι δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, προσπαθούν με κάθε τρόπο (με δόλωμα τις αποδόσεις) να σας αποπροσανατολίσουν. Μην παρασύρεστε από τις πολλές επιλογές του κάθε αγώνα, μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας που δεν πρέπει να είναι άλλος από το ταμείο. Μην περιμένετε να γίνεται εκατομμυριούχοι με ένα μόνο στοίχημα, στόχος σας θα πρέπει να είναι ένα μικρό αλλά συχνό κέρδος.

Θα ήθελα να προσθέσω σε αυτό το σημείο ότι στο στοίχημα συναισθηματισμοί δεν χωράνε. Κάθε απόφαση που θα παίρνετε θα πρέπει να είναι προϊόν επεξεργασίας όλων των δεδομένων που αναλύσαμε πιο πάνω, με βάση την λογική. Αν παίξετε στοίχημα όχι με το μυαλό αλλά με την καρδιά να είστε σίγουροι ότι θα βγείτε χαμένοι.

Καλό λοιπόν θα είναι ομάδες που υποστηρίζεται να μην τις βάζετε στα στοιχήματα σας, γιατί αρκετές φορές το συναίσθημα μπορεί να μπερδέψει την λογική.

 

Δεν θα γίνεται Εκατομμυριούχοι από το στοίχημα

Αν λοιπόν κάποιος έχει την υπομονή, την πειθαρχία και την επιμονή να ακολουθήσει όλες τις συμβουλές που θα διαβάσει σε αυτό το άρθρο. μπορεί να μην γίνει εκατομμυριούχος, αλλά θα είναι σε θέση να αυξήσει τις πιθανότητες κέρδους και να καταφέρει να παίρνει ένα σταθερό εισόδημα από το στοίχημα.

[bet365_promo title=”Bet στην πιο ολοκληρωμένη στοιχηματική”]
Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος