Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 11η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Ιανουαρίου 17 22:14 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλησπέρα παιχταράδες μου, συνεχίζουμε με την 11η εμβόλιμη αγωνιστική super league. Με τα δικά μου σημεία θα συνεχιστεί η στοιχηματική μας περιπέτεια στην super league. Η εκτίμηση μου είναι πως σε αυτή την αγωνιστική θα δούμε πολλά κλειστά παιχνίδια. Πάμε λοιπόν να δούμε λίγο αναλυτικά ένα ένα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα…

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Νίκη πάση θυσία θέλει ο Ηρακλής και αυτό θα επιδιώξει η ομάδα ώστε να  έχει ελπίδες παραμονής. Μπορεί να έχασε εντός έδρας από την Ξάνθη αλλά στάθηκε πολύ καλα και μπορούσε να πάρει έστω το βαθμό. Προσπαθεί η διοίκηση να κάνει κάποιες προσθήκες στο ρόστερ και να βοηθήσει την ομάδα, είμαι σίγουρος πως θα παλέψει μέχρι τέλος για την σωτηρία του.

Για ένα ημίχρονο η Κέρκυρα ήταν πολύ καλή μέσα στην Λεωφόρο και κοίταξε στα μάτια το Παναθηναϊκό. Είναι σφιχτή ομάδα και θα προσπαθήσει να μην χάσει όπως κάνει σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Λογικά θα ψάξει την αντεπίθεση με πρωταρχικό στόχο να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Θεωρώ πως ο Ηρακλής μπορεί να πάρει την νίκη γιατί είναι από τα τελευταία του χαρτιά, είναι δυνατός στην έδρα του και δεν θα αφήσει να πάει η ευκαιρία χαμένη. Η επιλογή μου είναι άσσος.

[divider]

ΒΕΡΟΙΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Παιχνίδι δίχως αύριο και για τις δύο ομάδες. Η Βέροια είναι σε κακή κατάσταση, προηγήθηκε μέσα στο Αλκαζάρ αλλά κατάφερε και έχασε παρόλο που έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Πρέπει να βγει μπροστά να χτυπήσει το παιχνίδι και να μην δεχτεί γκολ, υπάρχουν πάντως πολλά προβλήματα στην ομάδα.

Ο Λεβαδειακός αν και διαθέτει καλή ομάδα βρίσκεται μόλις πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού και αν θέλει να ξεμπερδέψει δεν πρέπει να χάσει. Είναι καλύτερη ομάδα από την  Βέροια και πιστεύω πως θα μας το δείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να έχασε από τον Ατρόμητο αλλά το σκορ τον αδικεί αφού υπήρχαν ευκαιρίες για να προηγηθεί ή για να ισοφαρίσει.Η επιλογή μου σε αυτό το παιχνίδι είναι το διπλό.

interwetten-100x60 Παίξε τον αγώνα στην Interwetten με τις μεγαλύτερες αποδόσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο Πλατανιάς  εντός έδρας που νίκησε πιο εύκολα την Λάρισα  από τι δείχνει το σκορ. Είναι δεμένη ομάδα και με σύμμαχο το κόσμο καταφέρνει να κερδίζει και να κάνει την έδρα του καυτή. Απέναντι στον Ολυμπιακό θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω πως μπορεί να αντεπεξέλθει μιας και οι παίκτες έχουν ψυχολογία μετά απο τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.

Μόνος πρώτος και μακρυά 12 βαθμούς από το δεύτερο, ο Ολυμπιακός πάει στην Κρήτη χωρίς άγχος να πάρει την νίκη. Εύκολη νίκη μέσα στην Ξάνθη που επιβεβαίωσε ποιος είναι το αφεντικό στην Ελλάδα και δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό αφού καμία ομάδα δεν έχει άγχος, άρα η επιλογή μου θα είναι over 2.5.

[divider]

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΟΚ: Βρίσκεται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και αναζητάει επειγόντως βαθμούς. Έχασε εύκολα μέσα στην Κρήτη με τον πρόεδρο της ομάδας Αλέξη Κούγια να ισχυρίζεται πως θέλουν να ρίξουν την ομάδα του. Δε βρίσκεται σε καλή κατάσταση η ομάδα και τώρα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ σε ένα υπερβολικά δύσκολο παιχνίδι. Άπαντες γνωρίζουν πως δεν πρέπει να χάσουν γιατί θα μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να χάνει πάρα πολλές ευκαιρίες και να μην πετυχαίνει εύκολα γκολ. Απρόσμενη ήττα μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική. Δεν παίρνει την ομάδα να κάνει κι άλλη γκέλα και πρέπει σιγά σιγά να βρει ρυθμό γιατί μπαίνουμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Πιστεύω πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη, άρα πάμε στο διπλό.

sportingbet-100x60 Παίξε νόμιμα στην sportingbet με 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ Τ. – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μεγάλη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ που μας θύμισε τον περσινό Αστέρα. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι. Βέβαια ισοφαρίστηκε άλλα δεν πτοήθηκε και ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ. Στο τέλος κατάφερε να πάρει μία σπουδαία νίκη που τον ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις.

Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο Παναιτωλικός που δεν κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο μέσα στην έδρα του. Ψάχνουν να βρουν την αντίδραση στο Αγρίνιο για να ανακάμψει η ομάδα και να βρει ξανά τα πατήματα της. Στην παγωμένη Τρίπολη το έργο της θα είναι πάρα πολύ δύσκολο και θα κατέβει  με στόχο να πάρει τουλάχιστον τον 1 βαθμό. Ο Αστέρας βρίσκεται σε φόρμα και δύσκολα πιστεύω πως θα χάσει, η επιλογή μου σε αυτό το παιχνίδι άσσος.

[divider]

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Φαίνεται πως ξανά βρίσκει το δρόμο του ο Ατρόμητος, καθώς κατάφερε να φτάσει μια ανάσα πριν τις θέσεις των  play-off . Σε καλή κατάσταση η ομάδα και με νίκη σήμερα θα φτάσει βαθμολογικά τον Πανιώνιο. Στο προηγούμενο παιχνίδι κατάφερε και πήρε την νίκη ψυχολογίας απέναντι στο Λεβαδειακό παρόλο που στάθηκε τυχερός σε κάποιες φάσεις του αντιπάλου.

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στοχεύοντας στο διπλό και στην έδρα του Ατρόμητου. Η νίκη στο Αγρίνιο τον έφερε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και μας δείχνει πως συνεχίζετε η καλή δουλειά στην ομάδα με Ελληνικό κυρίως κορμό. Το παιχνίδι το θέλουν και οι δύο ομάδας και πιστεύω πως θα έχουμε γκολ, άρα η επιλογή μου είναι 2 εώς 3 γκολ κάτι που το φέρνουν στα περισσότερα αποτελέσματα οι δύο ομάδες.

vistabet-100x60 Παίξε τον αγώνα στην Vistabet με απεριόριστα ειδικά στοιχήματα
ΕΓΓΡΑΦΗ

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κακό παιχνίδι από την Ξάνθη που δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό. Δικαίως έχασε μιας και ήταν πολύ ανώτερος ο Ολυμπιακός και δεν άφησε κανένα περιθώριο να διεκδικήσει έστω το βαθμό η Ξάνθη. Θέλει να επανέρθει στα θετικά αποτελέσματα με τον Λουτσέσκου να ζητάει τους 3 βαθμούς από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Τεράστιο διπλό μέσα στην Τούμπα από τα Γιάννινα, όπου κατάφεραν να προηγηθούν από το πρώτο ημίχρονο. Πάντως στάθηκε τυχερή η ομάδα των Ιωαννίνων αφού δέχτηκε πάρα πολλές φάσεις με τον ΠΑΟΚ να μην καταφέρνει να βάλει έστω ένα γκολ. Το αποτέλεσμα όμως μετράει και έτσι η ομάδα του ΠΑΣ με την τύχη που είχε έφυγε με τους 3 βαθμούς και άφησε πιο πίσω τον ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολο παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να κοιτάνε την άμυνα τους θα ρισκάρω με την επιλογή της ισοπαλίας.

[divider]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ: Το ντέρμπι της  αγωνιστικής με έναν ψυχολογικά ανεβασμένο Παναθηναϊκό και με μία ΑΕΚ όπου επικρατεί η γκρίνια σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά απέναντι στην Κέρκυρα μέσα στην Λεωφόρο που έκλεισε όλους τους διαδρόμους στον Παναθηναϊκό. Στην επανάληψη οι πράσινοι με τον Λέτο να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του κατάφερε και πήρε την νίκη από μία όμορφη κεφαλιά μέσα στην μικρή περιοχή. Θέλει την νίκη ο Παναθηναϊκός για να ξεφύγει κι άλλο από την ΑΕΚ και να παραμείνει στην δεύτερη θέση.

Υπάρχει μεγάλη γκρίνια στην ομάδα με την διοίκηση της ΑΕΚ να ψάχνει για προπονητή ανεξαρτήτως αποτελέσματος απέναντι στον Παναθηναϊκό. Συνέχισε να απογοητεύει για ακόμα ένα παιχνίδι και δε βρίσκω τον λόγο να αλλάξει νοοτροπία όσο υπάρχει αυτός ο προπονητής. Το παιχνίδι είναι οριακό για τον προπονητή της ΑΕΚ  που πρέπει να πάρει την νίκη πάση θυσία. Η επιλογή μου δεν θα είναι κάποιο σημείο γιατί ένα ντέρμπι ποτέ δεν ξέρεις πως μπορεί να εξελιχθεί για αυτό θα επιλέξω το 2 έως 3 γκολ…

stoiximan-100x60 Παίξε με τις μεγαλύτερες αποδόσεις και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ : Χ – 3,25

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΕΚ : 2-3 γκολ – 2,00

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : 2-3 γκολ – 2,00

Καλή επιτυχία!

Tebo

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.