Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πόρτο – Γιουβέντους & Φενέρμπαχτσε – Κράσνονταρ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 23 Φεβρουαρίου 17 00:03 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Πόρτο – Γιουβέντους : οι γηπεδούχοι δίνουν μάχη με τη Μπενφίκα για το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, ενώ απόψε θα φορέσουν το ευρωπαϊκό τους κουστούμι για να αντιμεπίσουν τους μόνιμους τα τελευταία χρόνια πρωταθλητές Ιταλίας. Φαβορί για την πρόκριση είναι οι μπιανκονέρι, όμως η Πόρτο διαθέτει μια πολύ δυνατή έδρα όπου φέτος δεν έχει γνωρίσει την ήττα ούτε στο πρωτάθλημα αλλά ούτε και στο Champions League. Οπότε η αποστολή της Γιουβέντους μόνο εύκολη δεν είναι και αυτό άλλωστε αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις.

Πάντως οι Γιουβεντίνοι μας έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να παίρνουν τα αποτελέσματα εκτός έδρας, είτε με άνεση είτε με πολύ στοχευμένη τακτική. Εξάλλου στον όμιλο έκαναν 3 εκτός έδρας νίκες, με αντιπάλους όπως η Σεβίλλη και η Λυών και αυτό δείχνει εκτός των άλλων και τη δυναμική που έχει η ομάδα. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρουν απόψε και στο Οπόρτο και θα γίνουν η πρώτη ομάδα που θα κερδίσει τη φετινή σεζόν την Πόρτο εντός, ώστε παράλληλα να επιβεβαιώσουν και τον τίτλο του φαβορί. Θα πάω με το συγκεκριμένο διπλό, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αρκετά καλές τιμές.

Φενέρμπαχτσε – Κράσνονταρ : οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο πρώτο ματς και εκμεταλλεύτηκαν την πολύ δυνατή τους έδρα και επικράτησαν των Τούρκων με 1-0 και έχουν αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση. Πάντως όσο δυνατοί είναι εντός άλλο τόσο αδύνατοι είναι εκτός, και στο πρωτάθλημα Ρωσίας μάλιστα σε 7 αγώνες δεν έχουν ακόμη νίκη, με 5 ισοπαλίες και 2 ήττες. Κάτι ανάλογο συνέβη και στους ομίλους του Europa League, όπου είχε 2 ήττες σε 3 αγώνες και κέρδισε μόνο στην έδρα της Σάλτσμπουργκ με 0-1.

Η Φενέρμπαχτσε επίσης διαθέτει πολύ καυτή έδρα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να ανατρέψει αυτό το 1-0 του πρώτου αγώνα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη φάση των ομίλων έκανε 3 στις 3 νίκες εντός, με αντιπάλους όπως η Γιουνάιτεντ και η Φέγενορντ και όπως όλα δείχνουν ρίχνει φέτος αρκετό βάρος στο Europa League. Πιστεύω ότι η Φενέρ θα καταφέρει να κερδίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει και την πρόκριση, η οποία αξίζει περισσότερο να παιχτεί στοιχηματικά απ’ ότι ο άσσος και με αυτό σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 22-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΠΟΡΤΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2 2,48 0-2
ΜΟΝΟ 22-02-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2,30 1-1

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.