Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Κύπελλο Ελλάδος : Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με το μυαλό στο ντέρμπι…

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Μαρτίου 17 11:06 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kypello Ellados

Στους χθεσινούς αγώνες πέρασαν στην επόμενη φάση Παναθηναϊκός και ΑΕΚ όπως αναμενόταν άλλωστε. Σήμερα έχουμε τους άλλους δυο αγώνες οι οποίοι έχουν διαφορετικό βαθμό δυσκολίας για τα φαβορί.

 

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: To πρώτο παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο χωρίς σκορ οπότε σήμερα ο Ολυμπιακός εκτός από την νίκη περνάει με οποιαδήποτε ισοπαλία που να έχει γκολ (1-1, 2-2, 3-3). Ο Ατρόμητος είναι σε πολύ καλή φόρμα και θα τα δώσει όλα σήμερα για την πρόκριση, ενώ ο Ολυμπιακός προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες και υπάρχει αρκετή γκρίνια κυρίως από την μεριά των φιλάθλων.

Η κακή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού έχει αναγκάσει τους μπουκ να ανεβάσουν το διπλό στο 1,80 και νομίζω ότι αν εξετάσουμε προϊστορία, στατιστικά αλλά και ποιοτική διαφορά των δυο αντιπάλων, αξίζει να παιχθεί το διπλό σε αυτή την απόδοση. Θα προτιμήσω να στραφώ στο 2-3 γκολ το οποίο θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί και καλύπτει το σενάριο που έχω στο μυαλό μου για το 1-1 σαν τελικό σκορ. 2-3 γκολ – 2,00

 

ΠΑΟΚ – Ξάνθη :  Ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρώτο παιχνίδι στην Ξάνθη με 1-2 και απομένει το σημερινό παιχνίδι για να σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι για τον δικέφαλο καθώς η Ξάνθη είναι σε καλή φόρμα και με ανεβασμένη ψυχολογία από την πρόσφατη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό και ο Ίβιτς θα ήθελε σήμερα να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από το πως θα κυλήσει ο σημερινός αγώνας. Εφόσον ο ΠΑΟΚ περνάει ακόμα και με ισοπαλία δεν έχει κανέναν νόημα να ποντάρουμε στον πολύ χαμηλό άσο. Θα ποντάρω και σε αυτόν τον αγώνα στο 2-3 γκολ – 2,00

Προγνωστικά στοιχήματος 02-03-17

Ομάδες Σημείο Απόδοση Αποτ.
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 2-3 γκολ 2,00
ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-3 γκολ 2,00

Ergolavos

Παίξε στοίχημα στο νέο ανανεωμένο site της Betshop
betshop100x70
ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

as

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.