Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άουγκσμπουργκ – Λειψία : νέα δοκιμασία για τους φιλοξενούμενους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Μαρτίου 17 12:28 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Άουγκσμπουργκ – Λειψία : η φετινή ευχάριστη έκπληξη της Bundesliga δοκιμάζεται αυτή τη φορά στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, με σκοπό να πάρει ακόμη μία νίκη που θα την εδραιώσει στη δεύτερη θέση. Εξάλλου η απόσταση των 8 πόντων από την 3η Ντόρτμουντ θεωρείται διαφορά ασφαλείας, όμως επειδή απομένουν 12 αγωνιστικές και η Λειψία δεν έχει ανάλογες παραστάσεις από τη Bundesliga θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος για να δούμε αν η συμπαθής ομάδα θα αντέξει την πίεση. Εκτός έδρας έχει ήδη 6 νίκες σε 11 αγώνες και σε πιο δύσκολες έδρες απ’ ότι η σημερινή, όμως οι γηπεδούχοι διαθέτουν αρκετά μαχητική και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και δε θα είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος.

Ωστόσο τα αποτέλεσματά τους στους εντός έδρας αγώνες δεν είναι τόσο καλά και αξιοσημείωτο είναι ότι έχουν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδό τους. Πάντως τελευταία δείχνουν να βρίσκονται σε καλή φόρμα, έχουν αποκτήσει διαφορά 7 πόντων από την επικίνδυνη ζώνη και ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία. Κάθε ματς πάντως είναι μια ξεχωριστή μάχη και φυσικά απέναντι στην έκπληξη του πρωταθλήματος έχουν ένα παραπάνω κίνητρο για να πάρουν τη νίκη και να σταματήσουν τη φόρα που έχει πάρει η Λειψία.

Φαβορί στην αναμέτρηση είναι δύσκολο να ορίσουμε, όσο κι αν η Λειψία εκ πρώτης όψεως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Η Άουγκσμπουργκ δεν είναι ομάδα που παραδίδεται εύκολα και οι αποδόσεις στο διπλό δεν ανταποκρίνονται στις δυσκολίες του παιχνιδιού. Προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, μιας και οι δύο ομάδες βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα τις τελευταίες αγωνιστικές και γενικά παίζουν απελευθερωμένα χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Οι αποδόσεις του Over βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 03-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΕΙΨΙΑ OVER 2,10

 

ΤΡΙΑΔΑ 03-03-17
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΟΥΡΓΚ – ΝΙΜ OVER 1,88
ΜΠΡΕΣΤ – ΑΖΑΞΙΟ 1 1,90
ΜΠΕΤΙΣ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,04 stoiximan-mikro

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.