Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ειδικά Στοιχήματα Champions League 08-03-17

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Μαρτίου 17 11:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Το παράξενο της χθεσινής βραδιάς δεν είναι το κέρδισαν τα φαβορί, αλλά το ότι το έκαναν με το ίδιο ακριβώς σκορό που είχαν κερδίσει και στους πρώτους αγώνες. Σήμερα έχουμε δυο τελείως διαφορετικά παιχνίδια καθώς οι ομάδες που είναι ή ήταν φαβορί για την πρόκριση, έχουν χάσει στα πρώτα παιχνίδια.

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Το πρώτο παιχνίδι όπως όλοι γνωρίζουμε έληξε 4-0 υπερ της Παρί και χρειάζεται πλέον ένα θαύμα η Μπάρτσα για να πάρει την πρόκριση. Οι ”Μπλαουγκράνα” στα δυο τελευταία παιχνίδια έκαναν επίδειξη δύναμης κερδίζοντας την Θέλτα με 5-0 και την Σπόρτινγκ Χιχόν με 6-1 και πραγματικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί στο αποψινό παιχνίδι

Προτάσεις

 1 (-1) – 2,17

Κόρνερ : Παρί πρώτη στα 5 – 9,50

Να σκοράρει 2+ γκολ : Μέσι – 5,00

[divider]

Ντόρτμουντ – Μπενφίκα

Κέρδισε το πρώτο παιχνίδι η Μπενφίκα αλλά το πιο σημαντικό είναι πως κατάφερε έστω και με τύχη να κρατήσει την Ντόρτμουντ στο μηδέν. Οι Γερμανοί παρόλο ότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα κατάφεραν να χάσουν πέναλτι και το παιχνίδι. Σήμερα λογικά η Ντόρτμουντ θα παίξει μονότερμα τους Πορτογάλους και λογικά θα πάρει την πρόκριση, αλλά πολλές φορές στο ποδόσφαιρο έχουμε δει τα αποτελέσματα να μην συμβαδίζουν με την λογική.

Προτάσεις

Κόρνερ : Over 5 στο πρώτο ημίχρονο – 2,22

Σκόρ Πολλαπλών επιλογών : (1-0, 2-0, 3-0) – 3,00 

Κάρτες : Over 5,5 – 2,20 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.