ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

H Γιουνάιτεν σκόρπισε στους «πέντε ανέμους» την Λειψία

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Οκτωβρίου 20 02:05 Κατηγορία: Champions League Προγνωστικά
Rashford

Η Manchester United αντιμετώπισε τη Leipzig για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League, την οποία και «σκόρπισε» με 5-0, ωστόσο τα σημαντικά γεγονότα απ’ αυτό το ματς είναι άλλα.

[bet365_promo title=”To στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι”]

 

Ο Marcus Rashford ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των «κόκκινων διαβόλων», καθώς πέτυχε τρία γκολ. Το συγκεκριμένο χατ-τρικ ήταν το πρώτο του στο Champions League, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι το πέτυχε από το 63′ και μετά όπου και μπήκε στο ματς.

Την ώρα που ο Rashford πετύχαινε το παρθενικό του χατ-τρικ στη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση, ένα εκατομμύριο Άγγλοι πολίτες έβαζαν την υπογραφή τους στο αίτημα του προς τη Βρετανική Κυβέρνηση να επεκταθεί η δωρεάν σίτιση στα σχολεία για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, κυρίως μετά τα προβλήματα στην οικονομία που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Το αίτημά του πέρασε κατά μεγάλο ποσοστό τις 100.000 υπογραφές και έτσι θα τεθεί υπό συζήτηση στη Βρετανική Βουλή. Για την ακρίβεια ο Rashford εντός γηπέδου σκόραρε τρία γκολ, εκτός αυτού όμως σκόραρε πολλά περισσότερα και πιο όμορφα «γκολ» πετυχαίνοντας κάτι σπουδαίο και δείχνοντας το σωστό παράδειγμα σ’ όλα τα νέα παιδιά που ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο.

Υ.Γ Respect ξανά Marcus!

Υ.Γ1 Σαν παίκτης είναι επίσης μεγάλος κι αν συνεχίσει έτσι, τότε το μέλλον του ανήκει!

Δημήτρης Δημόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.