Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γ : 25 ματς χωρίς ήττα…

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Μαΐου 17 01:39 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
premier agglias

H κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Μουρίνιο και τον Βένγκερ κλέβει την λάμψη που υπάρχει στους αγώνες ανάμεσα στα δυο μεγάλα σωματεία της Αγγλίας. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι δυο προπονητές έχουν συναντηθεί 16 φορές και ο Πορτογάλος είναι αυτός που μέχρι στιγμής υπερισχύει με ρεκόρ 8-7-1 και συνολικά γκολ 24-8.

Μπορεί η Άρσεναλ να διαθέτει μια από τις καλύτερες έδρες στης πρέμιερ, η Μάντσεστερ όμως είναι φέτος μια από τις καλύτερες ομάδες σε συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας. Τους τελευταίους μήνες η Άρσεναλ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό έχει οδηγήσει τους οπαδούς σε ανοικτή κόντρα με τον Βέγκνερ καθώς απαιτούν να παραιτηθεί και να φύγει. Θεωρώ ότι ο προπονητής της Άρσεναλ το καλοκαίρι θα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αλλά λίγες αγωνιστικές πριν να τελειώσει το πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει.

Η Άρσεναλ με 60 βαθμούς έχει ήδη εξασφαλίσει μια θέση στο Europa League, αλλά είναι κάτω από τους βασικούς στόχους της που ήταν πρωτάθλημα ή στην χειρότερη μια θέση στην τριάδα για να μπορέσει να μπει στους ομίλους του Champions League.

Η Μάντσεστερ βρίσκεται στου ημιτελικούς του Europa League και λογικά μετά την νίκη στην Ισπανία θα βρεθεί και στον τελικό. Στο πρωτάθλημα είναι στην 5η θέση, αλλά έχει την δυνατότητα στις αγωνιστικές που απομένουν να διεκδικήσει μέχρι και την 3η θέση.

Αν η αντίπαλος σήμερα ήταν μια άλλη ομάδα, μπορεί να σκεφτόμουν ότι ο Μουρίνιο θα ξεκούραζε κάποιους παίκτες για τον επαναληπτικό με την Θέλτα. Λόγω όμως ότι αντίπαλος είναι η Άρσεναλ, πιστεύω ότι θα βάλει την πιο δυνατή του 11αδα και θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη.

Η στοιχηματικές εταιρείες θεωρούν ότι η Άρσεναλ είναι το μεγάλο φαβορί του αγώνα και αυτό κάπως εξυπηρετεί το δικό μου σκεπτικό. Καταρχήν νομίζω ότι το παιχνίδι είναι ντέρμπι και αν κάποιος είναι πιο κοντά στην νίκη, αυτή ειναι η Μάντσεστερ και όχι η Άρσεναλ. Οι μπουκ μάλλον δεν υπολογίζουν καθόλου το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γ είναι μέχρι στιγμής 25 ματς αήττητη.

Η μεγάλη απόδοση του διπλού μου επιτρέπει να επιλέξω το σημείο με ασιατικό DNB, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο και το πιθανό ενδεχόμενο της ισοπαλίας    2 DNB – 2,75  stoiximan

 

 

Από τους υπόλοιπους αγώνες ενδιαφέρον φαίνεται να έχει το διπλό στο παιχνίδι Λυών – Νάντ. Οι γηπεδούχοι μετά την ντροπιαστική ήττα από τον Άγιαξ, λογικά θα προσπαθήσουν να ξεκουράσουν πολλούς παίκτες προκειμένου να τα δώσουν όλα για την πρόκριση στην Ολλανδία. Η Νάντ το τελευταίο διάστημα είναι σε καλή φόρμα και αν της δοθεί η δυνατότητα μπορεί να πάρει το διπλό. Για πιο ασφαλή στοίχημα η διπλή ευκαιρία είναι σε εξαιρετική τιμή. 1Χ –  2,20

Στην Γερμανία έχουμε μια αναμέτρηση που λογικά θα κρίνει την 3η θέση του υποβιβασμού το Αμβούργο – Μάιντζ. Δυο ιστορικές ομάδες που έφτασαν στις τελευταίες αγωνιστικές να παίζουν για την επιβίωση τους. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνήθως αρκετά γκολ, αλλά η κρισιμότητα του σημερινού αγώνα με κάνει να πιστεύω ότι θα δούμε ένα παιχνίδι κυρίως στρατηγικής, όπου θα επαληθευτεί η γνωστή παροιμία που λέει ”φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη”. Θα επιλέξω τα λίγα γκολ που έχουν αρκετά καλή τιμή. Under 2,5 – 1,90

[su_button url=”https://www.stoiximan.gr/match-odds/Arsenal-FC-Man-Utd-947512?clkco=ebffab5c-942b-488b-ae4a-428b4caae022″ target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”yes” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Παίξε στοίχημα το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γ. με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

Ομάδες Σημείο Απόδοση Αποτ.
Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γ. 2 DNB 2,75  
Λυών – Νάντ Χ2 2,20  
Αμβούργο – Μάιντζ Under 2,5 1,90  
 

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.