[200FS] ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
bet-on-arme.com Τα "μπετά" του στοιχήματος
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
Είσαι από κινητό; ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Vistabet - Ενισχυμένες αποδόσεις & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στο Euro! (25/6)

25 Ιουνίου 2024 - 14:31
Εuro neo eikastiko.jpg

Ολλανδία και Γαλλία βρίσκονται ήδη στα νοκ άουτ, ωστόσο θέλουν την πρωτιά, ενώ η Αυστρία με ισοπαλία εξασφαλίζει σίγουρα την πρόκρισή της.

Vistabet - Μοναδική προσφορά* στο Euro!

H Oλλανδία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τη Γαλλία, χωρίς πάντως να εντυπωσιάσει με την εικόνα της. Μπήκε στο ματς για να μη χάσει, δέχθηκε φάσεις, ωστόσο με σύμμαχο και την τύχη κράτησε την ισοπαλία. Το σοκ των Κροατών ήταν αυτό που της έδωσε και την πρόκριση πριν από το δικό της παιχνίδι με την Αυστρία. Ωστόσο, στόχος της είναι η πρωτιά, ελπίζοντας και σε στραβοπάτημα της Γαλλίας. Κριτική δέχεται ο Ντεπάι για το γεγονός πως δεν έχει βοηθήσει επιθετικά και ίσως ο Κούμαν τον κρατήσει στον πάγκο. Μόνο νίκες μετρούν οι «οράνιε» στα επτά τελευταία παιχνίδια με τους Αυστριακούς. Η Αυστρία επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, επικράτησε 3-1 της Πολωνίας και με ισοπαλία εξασφαλίζει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του τουρνουά. «Δίχως αμφιβολία ήταν το πιο σπουδαίο ματς από τότε που ανέλαβα την ομάδα», τόνισε ο Ραλφ Ράνγκνικ. Μετρά μόλις δυο ήττες στα τελευταία 18 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και 13 νίκες. Στο 3.00 η απόδοση στη Vistabet να μην υπάρξει νικητής στο ματς.

Vistabet: Build A Bet* στο Άρης - ΠΑΟΚ! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίστηκε η παράδοση που θέλει τη Γαλλία να μην κερδίζει χωρίς τον Μπαπέ (επτά ματς χωρίς νίκη), μιας και αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Ολλανδία. Καλύτεροι οι «τρικολόρ», έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχαν την ουσία. Δεν έχει σκοράρει παίκτης της ακόμα στο Euro, μιας και στην πρεμιέρα η νίκη ήρθε με αυτογκόλ των Αυστριακών. Οι Γάλλοι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, αλλά όχι την πρωτιά. «Το μόνο αρνητικό είναι το ότι δεν σκοράρουμε» είπε ο Ντεσάν, ο οποίος υπολογίζει ξανά στον Μπαπέ.  H Πολωνία ηττήθηκε με 3-1 από την Αυστρία κι έγινε η πρώτη ομάδα της διοργάνωσης που αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Καλή στο πρώτο μέρος, αντέδρασε άμεσα στο γκολ, ωστόσο στην επανάληψη κατέρρευσε. Έντονη κριτική σε παίκτες και τεχνικό τιμ, με τον Πρόμπιερζ να βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Βασικός αναμένεται να αρχίσει ο Λεβαντόφσκι. Στο 1.60 η απόδοση στη Vistabet να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στον αγώνα!

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ OI ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερες προσφορές*
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan gr
Pamestoixima gr
Novibet gr
Bwin gr
Fonbet gr
Netbet gr
Bet365 gr
Winmasters gr
Betsson gr
Sportingbet gr
dinato-simeio-icon.svg
Το Δυνατό σημείο
over-icon_blue.svg
Τα over της ημέρας 1
goalgoal-icon_blue.svg
Προγνωστικά Γκολ Γκολ 5
triades-icon_blue.svg
Δυάδες/Τριάδες 1
betbuilder-icon_blue.svg
Bet Builder
isopalies-icon_blue.svg
Ισοπαλίες
systimata-icon_blue.svg
Συστήματα 1
bomb-icon_blue.svg
Προγνωστικά Μπόμπες 1
paroli-icon_blue.svg
Παρολί Προγνωστικά 1
eidika-icon_blue.svg
Ειδικά Στοιχήματα 1
valuebet-icon_blue.svg
Value Bet
basketball-icon_blue.svg
Προγνωστικά Μπάσκετ 2
asiatika-icon_blue.svg
Ασιατικά
corner-icon_blue.svg
Κόρνερ 1
tennis-icon_blue.svg
Προγνωστικά Τένις 1
akrives-icon_blue.svg
Ακριβές Σκορ