Καλησπέρα σε όλους! Η Σεούλ έκανε το καθήκον της το μεσημέρι κερδίζοντας πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 1-0. Θα μείνω στη Νότια Κορέα και θα πάω στον αυριανό αγώνα Ουλσάν – Τζετζού.
Η Ουλσάν την Κυριακή έκανε τα εύκολα – δύσκολα υποδεχόμενη τη νεοφώτιστη Μπουτσέον, αλλά επικράτησε 1-0 και πήρε το δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο» που της δίνει ώθηση στη μάχη του τίτλου. Η διαφορά από την πρώτη θέση μετά τη σημερινή νίκη της Σεούλ αυξήθηκε στο -7 και είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει χωρίς απώλειες. Σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
Η Τζετζού μετά το άσχημο ξεκίνημα έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την εικόνα της. Το Σάββατο εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και έκανε την έκπληξη κερδίζοντας 2-1 τη Σεούλ. Ακόμη και στις πρόσφατες απώλειες που είχε θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι, όμως δεν έχει το κάτι παραπάνω για να κυνηγήσει την έξοδο στις διεθνείς διοργανώσεις. Υπάρχουν ορισμένες απουσίες για τον τεχνικό Σέρτζιο Κόστα.
Η Ουλσάν έχει το ποιοτικό βάθος στον πάγκο για να διαχειριστεί την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Παράλληλα είναι ομάδα που ανεβαίνει επίπεδο στην έδρα της και παράλληλα η Τζετζού μακριά από το νησί χάνει σχεδόν όλη τη δυναμική της. Ο άσος στο 1.91 μου αρέσει και θα τον ποντάρω. ενώ θα τον ενισχύσω κιόλας με την 🎵Eurovision Προσφορά χωρίς κατάθεση με 720 δώρα.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.