Καλησπέρα σε όλους! «Γεμάτο» το πρόγραμμα στην Ασία και θα πάω στον μεσημεριανό αγώνα στην Κίνα με την Τσενγκντού να υποδέχεται τη Χενάν.
Η Τσενγκντού εκμεταλλεύτηκε πλήρως ότι ήταν η μόνη διεκδικήτρια του τίτλου που ξεκίνησε «καθαρή» στη βαθμολογία. Μετά από δέκα αγωνιστικές βρίσκεται στην πρώτη θέση με απολογισμό 9-1-0 και στο +9 από τη νεοφώτιστη Τσονγκίνγκ. Ακόμη και στην κακή της μέρα βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό θέλει και απομένουν ήδη τα τυπικά για να πανηγυρίσει τον τίτλο. Μάλλον θα μείνει εκτός ο Βραζιλιάνος μέσος Τζούσα που αντιμετωπίσει πρόβλημα τραυματισμού.
Η Χενάν μετά το θετικό ξεκίνημα έδειξε να διανύει περίοδο κάμψης μετρώντας πέντε διαδοχικά παιχνίδια χωρίς νίκη (0-2-3). Στα δύο τελευταία ματς πάντως αρχικά νίκησε 4-0 τη Λιάονινγκ και στη συνέχει απέσπασε την ισοπαλία 1-1 από τη νεοφώτιστη Τσογκίνγκ χωρίς να κάνει πολλά πράγματα σε όλη τη διάρκεια. Βρίσκεται οριακά πάνω από την τελευταία δυάδα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσει προβλήματα με την παραμονή. Ο σημαντικός Εμπουλά (Ε) είναι τραυματίας.
Ο άσος αναμενόμενα προσφέρεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Η Τσενγκντού παίζει χωρίς αντίπαλο στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος της ιστορίας της. Η Χενάν δεν αποτελεί φόβητρο και θα εμπιστευτώ το σύνολο του Τζον Αλοΐζι στο -1 ασιατικό χάντικαπ.
Καλή τύχη στις επιλογές σας.