Kαλή σας μέρα. Πέρασε το Bet Builder του 2.37 (Πάρτικ Θιστλ ή ισοπαλία & 1-3 γκολ & Over 4 κόρνερ) χθες στο Πάρτικ Θιστλ-Σεντ Μίρεν 1-1, στη μάχη για ένα εισιτήριο στη μεγάλη κατηγορία, στη ρεβάνς της Δευτέρας θα λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές τους.
Πάμε στην Ιρλανδία για την αναμέτρηση Σάμροκ Ρόβερς-Σλίγκο Ρόβερς. H Σάμροκ Ρόβερς πήρε πρωτάθλημα και Κύπελλο πέρυσι, είναι το αφεντικό στην Ιρλανδία τα τελευταία χρόνια και οδηγεί την κούρσα. Έρχεται από ήττα χωρίς συνέπειες, 1-0 στην έδρα της Νταντάλκ, έχασε όμως και η 2η Σεντ Πάτρικς η διαφορά έμεινε στο +3.
Η Σλίγκο Ρόβερς είναι προτελευταία, έρχεται από βαριά εντός έδρας ήττα με 4-1 από Γκάλγουεϊ στο ντέρμπι του Κόναχτ, απέχει 3 βαθμούς από τη σωτηρία, μετρά 4 ματς χωρίς νίκη.
🛸Διαστημική Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 720 δώρα*
Με την πρωτοπόρο να υποδέχεται την προτελευταία ομάδα το ματς δείχνει… πολλά με λίγα, μόνο έτσι δεν θα είναι όμως. Σε καμία από τις 5 τελευταίες συναντήσεις της -ανεξαρτήτως έδρας- με την Σλίγκο η Σάμροκ δεν έχει πετύχει πάνω από δύο γκολ.
Με εξαίρεση τη συντριβή της στο ντέρμπι του Κόναχτ, σε κανένα από τα 7 προηγούμενα παιχνίδια της Σλίγκο δεν σημειώθηκαν πάνω από δύο γκολ. Η Σάμροκ έχει αγώνα και τη Δευτέρα, το μεγάλο δουβλινέζικο ντέρμπι με την Μποέμιανς, το ζητούμενο απόψε είναι να πάρει τη νίκη παίζοντας όσο χρειάζεται, για να κρατήσει δυνάμεις και για το ντέρμπι της Δευτέρας. Το Under 3,5 δείχνει εφικτό, το συνδυάζουμε με τον πιθανό άσο, η πρωτοπόρος έρχεται από γκέλα και δεν διανοείται να κάνει κι άλλη ενόψει ντέρμπι.