Kαλή σας μέρα. Ελβετία-Κολομβία 0-0, με τους Ελβετούς να επικρατούν στα πέναλτι και τα 2-3 G του 1.98 να χάνονται μάλλον άδοξα αφού στο πρώτο ημίωρο υπήρχαν αρκετές φάσεις για να ανοίξει το σκορ, σε ένα ματς που αποδείχθηκε περισσότερο σκληρό απ’ ότι περιμέναμε.
Το Μουντιάλ είναι στο επίκεντρο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, έχουν όμως από χθες ξεκινήσει και τα Κύπελλα Ευρώπης, με αναμετρήσεις των πρώτων προκριματικών γύρων. Το Κόνφερενς Λιγκ θα μας απασχολήσει σήμερα και συγκεκριμένα η αναμέτρηση Κόναχς - Μπάλκανι. Σημειώνουμε ότι δεν υπάρχει VAR, ούτε ισχύει το εκτός έδρας γκολ, την άλλη βδομάδα η ρεβάνς.
Η Κόναχς τερμάτισε στη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Ουαλίας, 22 βαθμούς πίσω από το… θηρίο της χώρας, τη Νιου Σεντς, πήρε πάντως ευρωπαϊκό εισιτήριο, επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από ένα χρόνο απουσίας. Ακόμα θυμάται το μεγάλο επίτευγμα της τη σεζόν 2019-20 όταν απέκλεισε την σκωτσέζικη Κιλμάρνοκ στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι συμπαθείς «Νομάδες» όμως δεν έχουν καταφέρει κάτι άλλο, και η κλήρωση μάλλον τους βάζει σε… μπελάδες.
Η Μπάλκανι κάτι… σκαμπάζει ιστορικά από Κύπελλα Ευρώπης, έχει βρεθεί δύο φορές σε ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και έχει παίξει και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα του Κοσόβου, οικονομικά προβλήματα της έφεραν ένα πρόστιμο 200.000 ευρώ και μια ποινή αποκλεισμού από την Ευρώπη, που είναι σε αναστολή, αγωνιστικά όμως είναι αρκετά σκαλιά πάνω από τους Ουαλούς. Μπορεί να κερδίσει, η απόδοση του διπλού ανεβαίνει με το Under 3,5 δεν περιμένουμε πολλά γκολ, μαζί με την 🏆Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 1026 Δώρα* & Κουπόνια 10€ Efood & Dominos.
*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.