Kαλή σας μέρα, χρόνια πολλά και καλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Πέρασαν την Πέμπτη τα 2-3 G του 1.98 στο Μάδεργουελ- Ελσίνκι 2-0, με τους «Ατσαλένιους» να δικαιώνουν το παρατσούκλι τους και την προσέγγιση μας στο παιχνίδι τους.
Πως θα προσεγγίσει σήμερα η Νταντί Γιουνάιτεντ το μεγάλο ματς με τη Σέλτικ είναι το ζητούμενο. Νοκ-άουτ αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ και πριν προλάβετε να σκεφτείτε το… πολλά με λίγα να σημειώσουμε ότι η Νταντί Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Σέλτικ και τις δύο φορές που την υποδέχτηκε πέρυσι τη δεύτερη μάλιστα οι «Κέλτες» είχαν τον Μάρτιν Ο’ Νιλ στον πάγκο και η ήττα θα μπορούσε να τους στοιχίσει τον τίτλο.
Η Γιουνάιτεντ έρχεται από βαριά ήττα στο Εδιμβούργο με 4-0 από τη Χαρτς και θα είναι ακόμα περισσότερο προσεκτική. Η Σέλτικ έρχεται από το εντυπωσιακό 5-1 στην έδρα της Κιλμάρνοκ, μπορούσε να πετύχει διψήφιο αριθμό γκολ αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε τρία δοκάρια και ότι ο γκολκίπερ της «Κίλι» έκανε 11 αποκρούσεις!
Στο ματς αυτό ο νεοαποκτηθείς Δανός Κάσπερ Χουγκ (Χου τον αποκαλούν οι Σκωτσέζοι, δεν θα τσακωθούμε γι’ αυτό) έκανε χατ-τρικ, ήταν μέσα σε όλες σχεδόν τις φάσεις, όπως και στην πρεμιέρα με την Νταντί που δεν είχε σκοράρει.
Να έχεις κάνει χατ-τρικ και στον επόμενο παιχνίδι σου η απόδοση που σε συνοδεύει ως anytime scorer να είναι στο 2.02 είναι κάτι που δε γίνεται να αγνοήσουμε, είναι η βασική μας πρόταση. Η άλλη έχει να κάνει με νίκη της Σέλτικ, με το Under 4,5 να τη συνοδεύει, εκτιμούμε ότι δύσκολα θα σημειωθούν πάνω από 4 γκολ, οι γηπεδούχοι θα παίξουν κλειστά και οι «Κέλτες» έχουν και αγώνα με τη ΛΑΣΚ την Τετάρτη για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.