Kαλή σας μέρα. Πέρασαν χθες τα 2-3 G του 1.98 στο Αγγλία-Αργεντινή 1-2, μία η άλλη όμως για την στήλη αφού χάθηκε το 1Χ & Under 3,5 του 1.75 με τους Άγγλους να αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων.
Πάμε στο Μπέλφαστ και την αποψινή επίσκεψη των «Ροζ Πανθήρων». Το παρατσούκλι της Νόμε Κάλιου είναι «Ροζ Πάνθηρες», η ομάδα της Εσθονίας αναμένεται να περάσει ένα δύσκολο βράδυ απόψε στο Μπέλφαστ, αντιμετωπίζοντας τη Λίνφιλντ.
Οι Εσθονοί έχουν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς και έχουν ένα σοβαρό προβάδισμα, έχουν και ρυθμό μιας και το πρωτάθλημα τους είναι σε πλήρη εξέλιξη, είναι στην 3η θέση. Δεν είχαν αγώνα το Σαββατοκύριακο για να προετοιμαστούν για τη ρεβάνς.
Η Λίνφιλντ άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία, στηρίζεται πολύ στην έδρα της, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, μέχρι και μείωση στις τιμές των εισιτηρίων έγινε. Αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ιρλανδική Σέλμπουρν, από την οποία αποκλείστηκε… δυο φορές πέρυσι (!), το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το όνομα του Ντέιβιντ Χίλι (από το 2015 προπονητής των Βορειοϊρλανδών) παίζει για τον πάγκο της Σέλμπουρν.
Η Λίνφιλντ χρειάζεται μία απλή νίκη, στο γκολ, για να φέρει το ζευγάρι στα ίσα, ανεξαρτήτως πρόκρισης μπορεί να την πάρει. Με τον Χίλι να προσέχει πάντα την άμυνα του περιμένουμε κλειστό και σκληρό παιχνίδι. Μαζί με τον άσο θα πάρουμε και το Under 3,5 με το ποντάρισμα μας να ξεπερνά τον διπλασιασμό που πάει παρέα με την 🏆Προσφορά* χωρίς κατάθεση* με 1026 Δώρα* & Κουπόνια 10€ Efood & Dominos.