Kαλή σας μέρα. Πέρασαν τα 2-3 G του 1.98 στο Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν 1-1 χθες στο Λιγκ Καπ Σκωτίας, με τους «Ντονς» να παίρνουν την πρόκριση στα πέναλτι, το αποτέλεσμα δικαίωσε το σωστό διάβασμα του αγώνα που κύλησε όπως περιμέναμε.
Πάμε στην ελληνική Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση κορυφής ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Παναιτωλικό. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και οδηγούν την κούρσα, απόψε θα φανεί αν α ξεχωρίσει κάποια και θα διατηρήσει το απόλυτο.
Ο γηπεδούχος Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, αυτό είναι το τρίτο του ματς σε μία βδομάδα, την Πέμπτη επικράτησε με 3-1 της Κηφισιάς και δείχνει έτοιμος για το 4 στα 4. Έχει αρκετές λύσεις πια επιθετικά, ο Παναιτωλικός πάντως πήρε 0-0 πέρυσι στην έδρα των «Πρασίνων» και έχει κάνει φέτος το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του. Έρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Λεβαδειακού, δεν έχει δεχτεί γκολ στα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος.
Οι Αγρινιώτες αναμένεται να παίξουν κλειστά, ψάχνοντας την κόντρα, περιμένουμε αρκετά κόρνερ στο ματς, θα βάλουμε το Over 7,5 κόρνερ σε ένα BetBuilder, που θα έχει το Over 1,5 γκολ, τα ματς του ΠαναθηναΙκού ανοίγουν συχνά. Η επικράτηση των γηπεδούχων ολοκληρώνει το αρκετά ικανοποιητικό BetBuilder με την απόδοση του να ξεπερνά τον διπλασιασμό.