Καλημέρα, καλημέρα!
Δεν πήγε καλά το τελευταίο διήμερο για την στήλη. Την Κυριακή η Χαφναρφιόρντουρ δεν μπόρεσε να κοντράρει την ευρωπαία Βαλούρ, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 3-1. Ήττα και για τη Βίτζεβ Λοτζ από τη Γιαγκελόνια. Αλλά τι ήττα… Η ομάδα από το Λοτζ «πάτησε» στο 90' ούσα μπροστά 2-1, ωστόσο δύο λάθη στις καθυστερήσεις επέτρεψαν στους γηπεδούχους να γυρίσουν μέσα σε 2’ το ματς.
Αυτά έχει η μπάλα, αλλά και το στοίχημα. Πάντα στα τελευταία λεπτά είναι που αλλάζουν χέρια τα λεφτά.
Ακολουθεί τριήμερο γεμάτο. Χαλαρά σήμερα, κλιμακώνεται η δράση αύριο, κορυφώνεται την Πέμπτη. Το ματς που με τράβηξε απόψε είναι αυτό στη Γεωργία, όπου η Ιμπέρια 1999 (παλιά γνωστή ως Σαμπούρταλο ή όπως αλλιώς τονίζονταν) υποδέχεται τη Λεβάντια από την Εσθονία. Οι Εσθονοί έχουν ισχνό προβάδισμα με 1-0 από την νίκη τους στο πρώτο ματς. Νίκη που χρειάστηκε τύχη, αφού στο πρώτο μέρος γλίτωσαν από τις επιθετικές ορμές των –άπειρων- Γεωργιανών, ενώ στην επανάληψη ένα λάθος του πορτιέρε της Ιμπέρια τους χάρισε το γκολ.
Νέα προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση
Εδώ οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο και θεωρητικά μπορούν τουλάχιστον να στείλουν το ματς στην παράταση, αν όχι και να «πετάξουν» στην πρόκριση στα 90’.
Παρακολουθώ το «ράλι» στην απόδοση προς τα… κάτω. Ο άσος άνοιξε στο 1.82. Πιέστηκε και έπεσε μέχρι το 1.44. Πλέον στο 1.61, αν και έχω την εντύπωση πως οι διακυμάνσεις μέχρι τη σέντρα θα είναι πολλές. Αυτή την ώρα, το combo 1 & Under 4,5 προσφέρεται στο 1.90. Αυτό θα τιμηθεί, αφού οι γηπεδούχοι στην έδρα τους είναι ισχυροί, ενώ επιστρέφει και ο βασικός τους χαφ, ο οποίος έλλειψε στο πρώτο λόγω τιμωρίας.
Καλή μας τύχη.