Καλημέρα, καλημέρα!
Χθες η Σαχτάρ δεν μας έκανε το χατίρι, ώστε να διευρυνθεί το σερί μας. Η Πάλας έπαιξε ένα από τα καλύτερα ευρωπαϊκά της ματς, κι αυτό πάνω στην πλάτη μας. Εκκρεμότητα έχουμε για την Κυριακή ένα ματς στο οποίο βλέπω πολλά γκολ από ημίχρονο. Το βρίσκετε εδώ.
Θα συνεχίσω την τακτική μου με τα «ψώνια» από νωρίς. Καταλαβαίνω πως δεν είναι και τόσο θελκτική στον απαιτητικό παίκτη που θέλει να παίξει κάτω «εδώ και τώρα», έστω και για σήμερα. Εντούτοις αυτοί που αγαπάνε και είναι συνδεδεμένοι με το κέρδος, πιστεύω καταλαβαίνουν.
Αύριο, λοιπόν, στο εξαιρετικό πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Λεχ Πόζναν έχει την ευκαιρία να εξαργυρώσει τη μεγάλη της νίκη με 4-0 επί της Λέγκια, κάνοντας διπλό στην έδρα της Μότορ.
Οι στροφές που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν είναι ελάχιστες, και οι ομάδες που έχουν στόχους, αλλά και την ποιότητα να τους διεκδικήσουν, θέλω να πιστεύω πως θα είναι δύο φορές πιο προσεκτικές.
Η Λεχ είναι αρκετά «καταφερτζού» μακριά από την έδρα της. Έχει 26 β. στην επιμέρους βαθμολογία, υψηλότερη από κάθε άλλη ομάδα. Η Μότορ, πάλι, εντός, δεν «γκαζώνει», μιας και κατατάσσεται στην 13η θέση της βαθμολογίας με τις εντός έδρας νίκες. Τα στατιστικά της τα βελτίωσε εσχάτως, αλλά νομίζω πως εδώ δεν θα τα καταφέρει απέναντι στην πρωταθλήτρια.
Το διπλό κυκλοφορεί σε αποδόσεις της τάξης του 1.85. Αρκετά τίμιες για την κρισιμότητα της κατάστασης. Η Λεχ έχει την ισοβαθμία με την Γκόρνικ. Σε περίπτωση νίκης, το διπλό αυτό θα ισοδυναμεί με «μισό» τίτλο, μιας και θα απομένουν ακόμα τρεις στροφές.
Τύχη να έχουμε.