Τα δώρα* πέφτουν βροχή 🎁 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
bet-on-arme.com Τα "μπετά" του στοιχήματος
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
Τα δώρα* πέφτουν βροχή 🎁
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λύνουν τις διαφορές τους στα πέναλτι

Στέφανος Κλιάφας
Στέφανος Κλιάφας
19 Αυγούστου 2026 - 10:25
19/08/2026 - 10:25
linoun-tis-diafores-tous-sta-penalti.jpg

Καλημέρα, καλημέρα!

Ξεκίνησε η δράση στην Ελλάδα με το εγχώριο Κύπελλο. Περάσαμε με ευκολία τον Βόλο στην κόντρα με τον Ηρακλή. Στο ματς του Άρη με την Καρδίτσα, τώρα έγινε ένα «μπέρδεμα». Πλήρωσε μισό το ασιατικό που είχε πονταριστεί δυνατά. Από εκεί και πέρα, χάθηκαν τα ειδικά στοιχήματα. Εγινε μια φάση στο φινάλε του ημιχρόνου, όπου ακυρώθηκε γκολ του Αρη ως οφσάιντ, στο οποίο ο παίκτης του καλυπτότανε 2-3 μέτρα. Απίστευτο. Στα ματς αυτά VAR δεν έχει, οπότε την πατήσαμε.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα πάρω δύο σημεία. Αρχικά στο σούπερ ντέρμπι μεταξύ Νίκης Βόλου και Πανιωνίου θα επιλέξω την ισοπαλία. Καλές ομάδες αμφότερες. Στην αρχή της προετοιμασίας τους, με νέους τεχνικούς. Προβάδισμα μόνο έδρας η Νίκη, αλλά μέχρι εκεί. Παίξανε οι δυο τους κι ένα φιλικό, με την Νίκη να κερδίζει 1-0. Το ματς Κυπέλλου ωστόσο είναι διαφορετική ιστορία. Νομίζω οι διαφορές τους θα λυθούν στα πέναλτι.

Από εκεί και πέρα, θα πάρω τον άσο του Νέστου Χρυσούπολης στην κόντρα του με την Καλαμαριά. Να ομολογήσω εδώ, πως ούτε μου άρεσε, ούτε κατάλαβα την απομάκρυνση του Κεχαγιά από τον πάγκο του. Τη θέση του πήρε βέβαια ένας άλλος, εξίσου εξαιρετικός κόουτς. Ο Καβακάς. Θεωρώ πως το σύνολό του είναι πιο έτοιμο από τους «ροσονέρι» της Θεσσαλονίκης, οπότε περιμένω να επικρατήσουν.

Στο Ζάκυνθος – Κηφισιά θα έψαχνα την «μπόμπα» της φάσης. Δεν την κυνηγάω, διότι το ματς δεν θα διεξαχθεί στο νησί, αλλά στην Αθήνα και στην Καισαριανή. Ένα γήπεδο το οποίο μάλιστα χρησιμοποίησε και ως έδρα η Κηφισιά. Δείτε και Εισιτήριο υπερδιαρκείας Stoiximan Super League, στο Stoiximan Nation!

Εν κατακλείδι, κρατάμε το «Χ» στο ντέρμπι και τον άσο του Νέστου.

Τύχη να έχουμε!

predhicon Πρόταση πονταρίσματος
ΗΜ./ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΟΡΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
+/-
19/08
17:00
Νέστος Χρυσούπο.
- Απόλλων Καλαμαρ.
1 8.00
1.97
Stoiximan gr
-
19/08
17:00
Νίκη Βόλου
- Πανιώνιος
Χ 8.00
3.05
Pamestoixima gr
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OPEN
19/08 - 17:00
Νέστος Χρυσούπο.
- Απόλλων Καλαμαρ.
Πρόταση
1
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
8.00
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
OPEN
19/08 - 17:00
Νίκη Βόλου
- Πανιώνιος
Πρόταση
Χ
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΑΠΟΔΟΣΗ
8.00
-
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan gr
Novibet gr
Elabet
Pamestoixima gr
Fonbet gr
Bet365 gr
Winmasters gr
Betsson gr
dinato-simeio-icon.svg
Το Δυνατό σημείο 1
over-icon_blue.svg
Τα over της ημέρας 1
goalgoal-icon_blue.svg
Προγνωστικά Γκολ Γκολ 8
triades-icon_blue.svg
Δυάδες/Τριάδες 1
betbuilder-icon_blue.svg
Bet Builder
isopalies-icon_blue.svg
Ισοπαλίες 1
systimata-icon_blue.svg
Συστήματα
bomb-icon_blue.svg
Προγνωστικά Μπόμπες 1
paroli-icon_blue.svg
Παρολί Προγνωστικά 1
eidika-icon_blue.svg
Ειδικά Στοιχήματα 1
valuebet-icon_blue.svg
Value Bet 1
basketball-icon_blue.svg
Προγνωστικά Μπάσκετ
asiatika-icon_blue.svg
Ασιατικά 1
corner-icon_blue.svg
Κόρνερ 1
tennis-icon_blue.svg
Προγνωστικά Τένις 1
akrives-icon_blue.svg
Ακριβές Σκορ 1