Καλησπέρα, καλησπέρα.
Οι Βόσνιοι χθες όχι μόνο νίκησαν, αλλά και έβαλαν τρία γκολ στην πολύ κακή ομάδα της Πετροκούμπ. Το 3-0 επιβεβαίωσε και την εκτίμηση της στήλης, η οποία έκανε ψες το 2/2 στα ευρωπαϊκά, στην εκκίνησή της στη νέα σεζόν.
Σήμερα θα πάω με ένα μακροχρόνιο. Προσωπικά το έχω παίξει μέρες τώρα και σε μεγαλύτερη απόδοση (στο 2.50 από το 2.00). Ακόμα και στον διπλασιασμό, στον οποίο προσφέρεται τώρα, έχει την αξία του.
Ο λόγος για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference. Όχι, δεν «τυφλώθηκα» από το θέαμα της ομάδας του Νίστρουπ. Ο Παναθηναϊκός χθες πήρε διπλό στην έδρα της Πακς, έχοντας κάνει πολλές φάσεις για γκολ, αλλά έχοντας και κενά στην άμυνα. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να δέχεται γκολ από αυτόν τον παίκτη (μιλάμε για γκολάρα).
Αμυντικά το ψάχνει και θα... φτιαχτεί. Μέγας ο στόχος, λοιπόν, της πρόκρισης στη League Phase. Πρακτικά κόντρα στους Ούγγρους έχει προβάδισμα για την πρόκριση, ενώ στην 3η φάση θα παίξει πάλι με κάποια όχι και τόσο ισχυρή ομάδα.
Θα ψάξω λοιπόν μια καλή ζαριά στα πλέι οφ. Τώρα, η πρόκριση του ΠΑΟ πληρώνει στο 2.00 και θα την τιμήσω όπως και την STX500 Προσφορά* χωρίς κατάθεση*⭐
Τύχη να έχουμε.