Καλημέρα, καλημέρα!
Καλά μας πήγε και η χθεσινή στήλη με την νίκη του Πανιωνίου, αλλά και την τελική του Σαγάλ στην εστία. Μια τελική που στην προτεινόμενη εταιρία την πληρωθήκαμε σε αποδόσεις μεγαλύτερες του διπλασιασμού, την ώρα που πολλές άλλες πλήρωναν μέχρι και 1.50.
Αυτή άλλωστε είναι η δουλειά μας. Να ψάχνουμε και να προτείνουμε τα σημεία με τη μεγαλύτερη δυνατή αξία.
Σήμερα θα παίξω μπάλα με δύο επιλογές από στη SL2. Μέρος τρίτο ουσιαστικά της πρώτης αγωνιστικής, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη. Μπορεί σε πολύ κόσμο να μην αρέσει αυτό το «σπάσιμο», στοιχηματικά ωστόσο βολεύει. Βολεύει ώστε να έχουμε και την καλύτερη δυνατή εικόνα για τις ομάδες.
Σήμερα θα παίξω την ισοπαλία στο ντέρμπι της Μαρκό με τον Πανσερραϊκό, και το 2 DNB της Νίκης Βόλου στην Καλλιθέα. Δεν ξεχνώ και τα ⭐ 530 Δώρα* χωρίς κατάθεση* με κουπόνια Skroutz 25.000€ & 50.000€.
Σημαντικό παιχνίδι το πρώτο. Μεγάλο φαβορί ο Πανσερραϊκός για το πρωτάθλημα, με την Μαρκό να μπορεί να εξελιχθεί στο “dark horse” της χρονιάς. Σπουδαίες οι κινήσεις, με κορμό δεμένο από πέρσι. Το ματς δύσκολα θα αναδείξει νικητή. Ένα ματς, που σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να διεξαχθεί αυτή την ώρα. Οι θερμοκρασίες είναι ακατάλληλες, και δεδομένα εις βάρος των αθλητών.
Η Νίκη Βόλου επίσης έχει στηθεί για να πρωταγωνιστήσει. Πέρσι κάπου στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις, στο κυνήγι του Ηρακλή. Φέτος είναι έτοιμη για ακόμα μια καλή σεζόν. Η Καλλιθέα είναι από τις ομάδες που περιμένω με ενδιαφέρον να δω το τι και το πώς. Δεν ακούγεται πολύ, αλλά μπορεί να κάνει κι αυτή καλά πράγματα.
Η Νίκη είναι το φαβορί, ειδικά με βάση την εικόνα που έβγαλε στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο δεν μπορώ να πάω στο καρφί διπλό, μιας και η Καλλιθέα αποτελεί ένα από τα ερωτηματικά του πρωταθλήματος.
Τύχη να έχουμε.