Καλημέρα, καλημέρα!
Από χθες ξεκίνησε η Γ’ Εθνική, και βάσει των αποδόσεων υπήρξαν ουκ ολίγες εκπλήξεις. Λέω βάσει αποδόσεων, διότι τις περισσότερες ομάδες κανείς δεν τις γνωρίζει. Σήμερα μάλιστα διεξάγεται ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Το Πανσεδεσσαϊκός – ΜΠΑΜ FC. Αμφότερες μετράνε από τρία χρόνια ζωής, οπότε και να τα αθροίσουμε, δεν ξεπερνάμε τα έξι. Φοβερό.
Ποιος μπουκ λοιπόν, ξέρει, έχει αξιολογήσει σωστά τα ρόστερ, τους προπονητές τις διοικήσεις. Ουδείς.
Για αυτό κάποια απόδοση 12.00 ή καμιά ισοπαλία στο 7.00 μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαίνεται έκπληξη, η οποία ίσως και να μην ισχύει.
Εμείς έχουμε εκκρεμότητες από χθες, τις οποίες βρίσκετε εδώ.
Πάμε στα σημερινά.
Κάποιες από τις ομάδες που έχω «σταμπάρει» πως θα πάνε καλά, δεν τις βρίσκω στο κουπόνι. Μια από αυτές είναι η Νάουσα. Με πολλή όρεξη στην οργάνωση και την στελέχωση, επανέρχεται για να κάνει αίσθηση. Παίζει με μια επίσης νεοφώτιστη, την οποία δεν έχω ξανά ακούσει (Δόξα Μοσχολουρίου).
Καλός άσος ήταν της ΑΕΡ Αφάντου. Με τον ιστορικό Ιωνικό. Το ματς άνοιξε ακριβώς στο 2.00 και τώρα το βλέπω στο 1.68. Χάθηκε πλέον η όποια αξία στο σημείο.
Στο προαναφερθέν παιχνίδι, με τις νέες ομάδες, αναμένω ο ενθουσιασμός να οδηγήσει στα πολλά γκολ. Το Over 2,5 είναι ελκυστικό στο 1.89.
Από ισοπαλίες μπόλικες οι υποψήφιες. Πήραμε χθες μία εδώ θα παίξουμε και μια που δεν αφορά τοπικό ντέρμπι, αλλά κόντρα ιστορικών ομάδων που παλεύουν να επανέλθουν στο προσκήνιο. Ο λόγος για το Διαγόρας – Απόλλων Αθηνών.
Στη Σουπερ Λιγκ 2 νίκη αναμένω να κάνει ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό Β’. Πολλοί οι βασικοί παίκτες της ομάδας που απουσιάζουν με την εθνική ομάδα. Ειδάλλως σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε περίπτωση να πλήρωνε αυτό το σημείο στο 1.15.
Θα ποντάρω και στο Nations league. Έντονο παρασκήνιο έχει το ματς Ισραήλ – Ιρλανδία. Νομίζω πως το κλίμα που θα επικρατήσει θα είναι «πολεμικό». Μάλιστα υπάρχει σκέψη από πλευράς φιλοξενούμενων να μην χαιρετήσουν δια της χειραψίας τους αντιπάλους τους. Κίνηση που δεν ξέρω αν είναι προς τη σωστή ή τη λάθος κατεύθυνση, μολονότι κι εγώ δεν γουστάρω μία το κράτος των γηπεδούχων. Όπως και να έχει, θεωρώ δεδομένη την ένταση και τις κάρτες.
Τύχη να έχουμε!