Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πως κάνω ανάληψη από Στοίχημαν

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Φεβρουαρίου 24 15:45 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Το κομμάτι των αναλήψεων είναι ένα από εκείνα που οι στοιχηματικές εταιρίες δείχνουν το πόσο αξιόπιστες είναι, προσφέροντας πληθώρα επιλογών ανάληψης, αλλά και γρήγορες συναλλαγές χωρίς απρόοπτα και καθυστερήσεις.

Η Στοίχημαν είναι αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες -αν όχι η κορυφαία πλατφόρμα online στοιχηματισμού- στην Ελλάδα έχοντας καταφέρει να πιάσει τον σφυγμό του Έλληνα παίκτη από την αρχή, αλλά και να εξελιχθεί σημαντικά με το πέρασμα των χρόνων. Παρακάτω θα δούμε όλα τα απαιραίτητα που απαντάνε στο ερώτημα «Πως κάνω ανάληψη από Στοίχημαν». Με ποιους τρόπους και ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί;

Stoiximan Loyalty Lounge! Το ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης* της Stoiximan EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Stoiximan Ανάληψη: Τι θα πρέπει να ξέρεις;

Πριν παρουσιαστούν αναλυτικά οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις ανάληψη των χρημάτων σου από την πλατφόρμα της Στοίχημαν θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου ορισμένα πράγματα για να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Αρχικά, για να προχωρήσεις σε ανάληψη και αφού έχει ολοκληρώσει την Stoiximan Εγγραφή σου, θα πρέπει ο λογαριασμός σου να είναι ταυτοποιημένος. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχεις στείλει και να έχουν εγκριθεί τα απαραίτητα έγγραφα. Δεύτερον, θα πρέπει να γνωρίζεις πως ο τρόπος κατάθεσης πρέπει να συμπίπτει με τον τρόπο – μέθοδο ανάληψης. Αν λοιπόν κάνεις κατάθεση με κάρτα, αυτό σημαίνει αυτόματα πως η ανάληψη θα πρέπει να γίνει στην ίδια ακριβώς κάρτα. Το ίδιο ισχύει και για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια, ενώ αν κάνεις κατάθεση με paysafe ή ξένη κάρτα (από άλλη χώρα), τότε υποχρεωτικά η ανάληψη θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα σε λογαριασμό σου.

Ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Για ανάληψη μέσω τραπεζικού εμβάσματος είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις σωστά τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο είσαι δικαιούχος ή συνδικαιούχος. Το IBAN είναι απαραίτητο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, γι’ αυτό πρόσεξε να το συμπληρώσεις σωστά. Η ελάχιστη ανάληψη είναι 20€. Τα χρήματα θα φανούν στην τράπεζα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Ανάληψη μέσω κάρτας (Visa/Mastercard)

Η διαδικασία σε αυτή την περίπτωση είναι πιο απλή μιας και όπως προαναφέρθηκε η ανάληψη γίνεται στην ίδια κάρτα με την οποία έγινε η κατάθεση, έτσι τα στοιχεία υπάρχουν ήδη στην πλατφόρμα. Η ελάχιστη ανάληψη με κάρτα είναι 10€, ενώ τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σε 2-5 εργάσιμες (συνήθως 2-3 μέρες).

Stoiximan Loyalty Lounge! Το ολοκαίνουριο πρόγραμμα επιβράβευσης* της Stoiximan EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάληψη σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους κατάθεσης και ανάληψης στις στοιχηματικές πλατφόρμες και αυτό γιατί προσφέρουν αμεσότητα και ευελιξία. Σημειώνεται εδώ πως αν η κατάθεση γίνει για παράδειγμα στην Skrill τότε και η ανάληψη θα γίνει επίσης στην Skrill και όχι σε άλλο πορτοφόλι. Τα e-wallets που προσφέρονται για ανάληψη στην στοίχιμαν είναι η Skrill, Neteller, Viva Wallet. Η ελάχιστη ανάληψη είναι 5€ για Viva Wallet (σε Skrill & Neteller ανέρχεται στα 10€) και τα χρήματα θα είναι στον λογαριασμό μέσα σε μόλις 24 ώρες!

Ανάληψη σε Paysafe

Δεν διαφέρει σε κάτι από τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια μιας και η Paysafe λειτουργεί πλέον σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι ένας λογαριασμός στο mypaysafe και από κει θα κάνεις τόσο την κατάθεση σου, ενώ εκεί θα καταλήγουν τα χρήματα από την ανάληψη. Η ελάχιστη ανάληψη είναι 10€ και τα χρήματα θα είναι στον λογαριασμό μέσα σε μόλις 24 ώρες!

Ανάληψη από Stoiximan: Τι παίζει με τις χρεώσεις;

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Stoiximan είναι και το γεγονός πως δεν υπάρχουν χρεώσεις στις καταθέσεις, ενώ  δεν υπάρχει καμία απολύτως επιβάρυνση από την εταιρία για τις αναλήψεις σου. Είναι και αυτός ένας από τους λόγους που πολλοί παίκτες έχουν κατασταλάξει στο σε ποια στοιχηματική να γραφτούν και επιλέγουν εν τέλει τη Στοίχημαν.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διάβασε Επίσης
Η γνώμη σου
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
4.7/10 (3 Ψήφοι)
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.