ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE ΕΓΓΡΑΦΗΣ «DELULU1000»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΕΩΣ 1000 ΕΠΑΘΛΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Bet Builder Προγνωστικά

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Φεβρουαρίου 24 16:16 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Το Bet Builder* αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές είδος στοιχήματος. Η δυνατότητα επιλογής πολλαπλών αγορών από ένα ματς και η τοποθέτησή τους σε ένα δελτίο, έχει ανοίξει νέους… ορίζοντες στους παίκτες!

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα πιο έγκυρα προγνωστικά Bet Builder από το σημερινό κουπόνι, αλλά και μία στρατηγική, η οποία είναι ικανή να αυξήσει τις πιθανότητες νίκης σας.

Bets
194
Open
0
Won
47
Lost
146
Push
1
Stakes
1184
+ / -
-18.4
Yield
-1.55%

Open Bets

Picks History

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BET BUILDER

Για να έχεις κανείς θετικό πρόσημο παίζοντας bet builder στοίχημα, οφείλει πρώτα να κατανοήσει την έννοια του όρου, να είναι ικανός να απαντήσει στο ερώτημα «bet builder τι είναι». 

Προηγουμένως, δεν ήταν δυνατό το ποντάρισμα σε παραπάνω από μία αγορές (άντε δύο, αν λάβουμε υπόψιν και τα combo bets) σε ένα δελτίο. Με το Bet Builder, το εύρος δυνατών επιλογών αυξάνεται στο έπακρο. Ο παίκτης μπορεί να συνδυάσει τα κόρνερ, τις κάρτες, τα γκολ, το τελικό αποτέλεσμα, τα επιμέρους ειδικά, όλα σε ένα δελτίο! Και, όπως διαβάσατε παραπάνω, μπορεί να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, τοποθετώντας πολλαπλά τέτοιου είδους στοιχήματα (π.χ. Τρεις επιλογές από ένα ματς και τέσσερις από ένα άλλο).

Bet Builder Tips

Όταν ο παίκτης επιλέγει να τοποθετήσει ένα Bet Builder Στοίχημα, ωφέλιμο θα ήταν αν πρώτα δημιουργούσε στο νου του ένα σενάριο για τον αγώνα στον οποίο θα πόνταρε, και, ύστερα, έχτιζε το δελτίο του, όπως στο παρακάτω παράδειγμα.

Έστω ένα τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε μια (γηπεδούχο) θεωρητικά καλή ομάδα, που έχει ανάγκη τους βαθμούς, και σε μία άλλη (φιλοξενούμενη), υποδεέστερη. Ο παίκτης θεωρεί πως το συγκεκριμένο ματς θα λήξει με άσο, οι γηπεδούχοι δηλαδή θα κερδίσουν, πιστεύει όμως πως θα δυσκολευτούν.

Σε αυτήν την περίπτωση, έχει λογική να συνδυάσει τον άσο με τα πολλά κόρνερ της γηπεδούχου, ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Εφόσον είναι και τοπικό ντέρμπι, θα μπορούσαν να προστεθούν και οι αρκετές κάρτες στο παιχνίδι. Έτσι λοιπόν, στα… πολύ γρήγορα, «έχτισε» ένα δελτίο αποτελούμενο από τελικό αποτέλεσμα, κόρνερ και κάρτες.

Με τέτοιο τρόπο πρέπει να αντιμετωπίζεται το Bet Builder, ως ένα στοίχημα βασιζόμενο σε κάποιο υποθετικό σενάριο, όχι απλώς να συμπεριλαμβάνει τρεις τυχαίες επιλογές.

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.