ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική για το Μουντιάλ;

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Μαρτίου 23 16:35 Κατηγορία: Μουντιάλ 2022

 

Από το τέλη Νοέμβρη το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων εστιάζεται στο Μουντιάλ 2022 που έχει προσφέρει ήδη μοναδικές στιγμές και μεγάλες συγκινήσεις. Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, έτσι και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το στοίχημα έχει την τιμητική του! Για να αποδώσει όμως καρπούς, θα πρέπει κάθε ποντάρισμα να τοποθετείται στην καταλληλότερη στοιχηματική.

Για τον λόγο αυτό, βάλαμε στο… μικροσκόπιο τα βασικότερα κριτήρια επιλογής για να παίξουμε στοίχημα στα παιχνίδια της διοργάνωσης και βάσει αυτών σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες στοιχηματικές για το Μουντιάλ.

Αποδόσεις στις βασικές αγορές

Όταν αναφερόμαστε σε βασικές αγορές, εννοούμε κυρίως τον νικητή αγώνα (1Χ2), το Under/Over και το goal/goal, τις επιλογές δηλαδή που προτιμώνται με μεγαλύτερη συχνότητα στο καθημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ.

Στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο πολλές είναι οι στοιχηματικές που προσφέρουν καθημερινά αγώνες με 0% γιανιότα* για τη βασική αγορά «Νικητής αγώνα» καθώς και ενισχυμένες αποδόσεις**. Άλλες πλατφόρμες «κλειδώνουν» ως κερδισμένο ένα σημείο όταν η επιλεχθείσα ομάδα προηγηθεί με διαφορά δύο γκολ, ενώ πολύ συχνά πλέον συναντάμε και την επιστροφή* του πονταρίσματος στην περίπτωση της λευκής ισοπαλίας (0-0). Αφήνοντας ωστόσο στην άκρη τις ανωτέρω ιδιαιτερότητες και δίνοντας βαρύτητα στις καθαρές αποδόσεις, η στοιχηματική που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής είναι η Fonbet, κάτι που οφείλεται στις άκρως δελεαστικές τιμές που προσφέρει.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, αφορά μόνο την επιλογή «Νικητής Αγώνα»/«Τελικό» αποτέλεσμα, ισχύει πριν την έναρξη του ματς

**Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

 Αποκλειστικές προσφορές* Μουντιάλ

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των στοιχηματικών εταιριών είναι δεδομένος και εκφράζεται σε μεγάλο βαθμό μέσω των προσφορών* που διαθέτει η καθεμία. Στο Μουντιάλ 2022 ασφαλώς, όλες ανεξαιρέτως οι στοιχηματικές έριξαν ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στο κομμάτι των προωθητικών ενεργειών.

Οποιαδήποτε προσπάθεια να καταλήξουμε στην καλύτερη στοιχηματική στις προσφορές* θα αδικούσε κατάφωρα τις υπόλοιπες. Για αυτόν ακριβώς το λόγο αναφέρουμε απλά πως στις Stoiximan, Betsson, Fonbet και Pamestoixima θα βρείτε τα πιο ελκυστικά και γενναιόδωρα πακέτα. Για να λάβετε γνώση όλων των προσφορών*, απλά πατήστε στο κουμπί «ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*» στις επιλογές του βασικού μενού, για να μεταφερθείτε στην κατάλληλη σελίδα.

Μακροχρόνια Μουντιάλ

Τα μακροχρόνια στοιχήματα αποτελούν μια ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα κατηγορία που γνωρίζει μεγάλη απήχηση σε κάθε τουρνουά όπως το Μουντιάλ του 2022. Διαθέσιμες είναι επιλογές που αφορούν το τι θα συμβεί σε κάθε όμιλο, τον Μουντιάλ τελικό, τον Μουντιάλ MVP, ή ακόμη και συνδυαστικά μακροχρόνια στοιχήματα (πχ νικητής διοργάνωσης και πρώτος παίκτης σε ασίστ).

Η μεγαλύτερη γκάμα μακροχρόνιων στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 συναντάται στις πλατφόρμες της Stoiximan και της Fonbet, όπου υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για κάθε ομάδα και κάθε παίκτη που συμμετέχει στην κορυφαία διοργάνωση. Παράλληλα, άξια αναφοράς είναι και η πληθώρα μακροχρόνιων στοιχημάτων που προσφέρουν* οι Betsson και Pamestoixima.

Ειδικά Μουντιάλ

Μία ακόμη κατηγορία που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό είναι τα ειδικά στοιχήματα που δίνουν τη δυνατότητα στους παίκτες να εξαντλήσουν κάθε τους έμπνευση! Ενδεικτικά αναφέρουμε τη διαθέσιμη επιλογή για το πρώτο γεγονός σε μια αναμέτρηση (φάουλ, κόρνερ, πλάγιο κτλ) καθώς και τον τρόπο επίτευξης του πρώτου γκολ (σουτ, κεφαλιά, πέναλτι, φάουλ, αυτογκόλ). Με δεδομένο πως ο αριθμός των αναμετρήσεων που διεξάγονται κάθε μέρα είναι περιορισμένος (4 στο Μουντιάλ 2022), κάθε παίκτης έχει όλο το χρόνο να επικεντρωθεί στα ειδικά Μουντιάλ και να καταλήξει σε αυτά με τη μεγαλύτερη αξία (value bets).

Σε ότι αφορά τις στοιχηματικές, ξεχωρίσαμε την Stoiximan που διαθέτει διευρυμένο μενού  ειδικών στοιχημάτων, ενώ σε ξεχωριστό πεδίο συναντάμε και τα ειδικά στοιχήματα παικτών που είναι επίσης πολλά. Στον ίδιο περίπου ρυθμό κινείται και η Fonbet που διαθέτει ένα άκρως αξιόλογο μενού ειδικών στοιχημάτων.

Live Betting στο Μουντιάλ

Το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσιάζουν διοργανώσεις όπως το Μουντιάλ 2022, αυξάνουν σημαντικά τον αριθμό των τηλεθεατών, ενώ όσοι ανήκουν στους λάτρεις του στοιχήματος δεν χάνουν την ευκαιρία να συνδυάσουν το θέαμα στο Μουντιάλ κανάλι με το live betting. Είναι γνωστό άλλωστε πως παρακολουθώντας ζωντανά μια αναμέτρηση, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες επιτυχίας.

Στο live στοίχημα η πλατφόρμα που ξεχωρίζει είναι αναμφίβολα η Stoiximan που έχει «χτίσει» εδώ και χρόνια μια άκρως λειτουργική υπηρεσία. Βάζοντας παράλληλα μερικές ακόμη πινελιές όπως τα xGoals και τη λειτουργία «Watch & Bet», δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως η live εμπειρία στην μπλε πλατφόρμα εκτοξεύεται!

Mobile betting

Η τελευταία τάση της εποχής θέλει την πλειοψηφία των φίλων του στοιχήματος να κάνουν παιχνίδι μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, μια εξέλιξη που προσφέρει άνεση, ευκολία, ταχύτητα και αμεσότητα. Για αυτόν ακριβώς το λόγο οι στοιχηματικές έχουν προχωρήσει στο σχεδιασμό της απαραίτητης εφαρμογής (app).

Με βάση το κριτήριο του mobile gaming θα δώσουμε τα πρωτεία στη Fonbet, της στοιχηματικής που έχει καταφέρει να δημιουργήσει τις πιο εύχρηστες και φιλικές προς τους χρήστες εφαρμογές, τόσο για λογισμικό iOS όσο και για Android.

Με κριτήριο την αξιοπιστία

Η αξιοπιστία κάθε στοιχηματικής αποτελεί ένα βασικότατο κριτήριο που πρέπει να πληρείται, ανεξάρτητα από το Μουντιάλ, ή οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Κάνοντας λόγο για αξιοπιστία, αναφερόμαστε κυρίως στην ασφάλεια των οικονομικών συναλλαγών και στην προστασία των προσωπικών δεδομένων των παικτών, στοιχεία που εγγυάται σε απόλυτο βαθμό το Pamestoixima που φέρει την υπογραφή του επί δεκαετίες φερέγγυου ΟΠΑΠ.

Κάτι ανάλογο ωστόσο ισχύει και για αρκετές ακόμη στοιχηματικές, μεταξύ των οποίων η Stoiximan, η Fonbet και η Betsson που στο σύνολο τους αποτελούν συνώνυμο της αξιοπιστίας και που απαντούν αυτόματα στο πάντα καίριο ερώτημα «σε ποια στοιχηματική να γραφτώ».

Τελικά ποια είναι η καλύτερη στοιχηματική για Μουντιάλ;

Έχοντας αναλύσει όλα τα βασικά κριτήρια επιλογής, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως κάθε στοιχηματική πρωτοπορεί σε συγκεκριμένους τομείς, κάτι που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε παίκτη να αποφασίσει βάζοντας σε σειρά τις δικές του προτεραιότητες.

Συνοψίζοντας ωστόσο όσα αναλύθηκαν, καταλήγουμε πως η Stoiximan και η Fonbet αποτελούν το δίδυμο της κορυφής για το Μουντιάλ 2022, την ώρα που οι Pamestoixima και Betsson προσφέρουν επίσης μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία στο τρέχον Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.