Kαλή σας μέρα. Πέρασε εύκολα χθες ο άσος του 1.93 στο Έστερ-Βάρναμο 3-0 στη Β’ Σουηδίας, με το σκορ να έχει διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος, βάσει φόρμας και κατάστασης των δύο ομάδων η απόδοση που συνόδευε τον άσο ήταν ευκαιρία.
Ευκαιρίες στα φιλικά των εθνικών ομάδων δύσκολα βρίσκεις, αυτό όμως της Αγγλίας με την Κόστα Ρίκα απόψε θα μας απασχολήσει. Για τους Άγγλους είναι το τελευταίο τεστ πριν την πρεμιέρα σε μια βδομάδα με την Κροατία. Ο Τούχελ θα έχει στη διάθεση του τους παίκτες της Άρσεναλ, στην πρόσφατη φιλική νίκη με 1-0 επί της Νέας Ζηλανδίας χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες, αυτή τη φορά ίσως δείξει που έχει κατασταλάξει.
📢CRAZY Προσφορά* γνωριμίας με 1000 δώρα*!
Η Κόστα Ρίκα έρχεται από ήττα με 3-1 από την Κολομβία, ήταν μόλις το τρίτο ματς με τον Φερνάντο Μπατίστα στον πάγκο της, η εθνική είναι σε κατάσταση αναδιοργάνωσης σχεδόν από την αρχή μετά την αποτυχία της να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Η αναμέτρηση εξαρτάται κυρίως από τις διαθέσεις των Άγγλων, πρόβα τζενεράλε μεν αλλά δε θα παίξουν και σε φουλ ρυθμούς πριν την πρεμιέρα, ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος τραυματισμών.
Φαβορί οι «Τρεις Λέοντες», δύσκολα δέχονται γκολ, το N/G κυριαρχεί στα παιχνίδια τους, έχει έρθει στα 8/9 τελευταία φιλικά και επίσημα και θα αποτελέσει μία από τις επιλογές στο μικρό μας Bet Builder. Η νίκη των Άγγλων σε συνδυασμό με το Under 4,5 είναι η άλλη, εκτιμούμε ότι δεν θα ξεφύγει το σκορ, μόνο στο ένα από τα 9 τελευταία παιχνίδια της η Αγγλία έχει πετύχει πάνω από 4 γκολ.