Καλησπέρα, καλησπέρα!
Η στήλη έχει ανοικτή μια επιλογή, σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί μεθαύριο, Σάββατο, για την τελευταία αγωνιστική της πολωνικής Ekstraklasa. Αφορά μια ισοπαλία, η οποία βολεύει. Τη βρίσκετε εδώ.
Από εκεί και πέρα, μια ευχή, να μην δούμε τους άλλους δύο τελικούς στο ίδιο μοτίβο με τον χθεσινό. Το 1’ καθυστερήσεις του Γάλλου διαιτητή τα λέει όλα, για το πώς κύλησε το ματς, στο οποίο η Άστον Βίλα πανηγύρισε το τρόπαιο του Γιουρόπα.
Αύριο κλείνει και το πρωτάθλημα της Κύπρου. Όχι όμως και η σεζόν, μιας και ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την επόμενη Παρασκευή. Σε αυτόν συμμετέχει η Πάφος του Σα Πίντο.
Μια Πάφος που μετράει μια μόλις νίκη στα πέντε τελευταία. Εδώ, κόντρα στον σχεδόν διαλυμένο ΑΠΟΕΛ, θέλει να κάνει νίκη που θα της χαρίσει μομέντουμ. Νίκη ψυχολογίας. Νίκη, σε ένα ματς «πρόβα τζενεράλε» για τον τελικό. Ναι μεν δεν θα «σκιστεί» για την νίκη, ωστόσο θέλει να «φτιάξει» και τον κόσμο της.
Ο άσος έχει πάρει την κάτω βόλτα, και νομίζω το 1.80 που μόλις αγόρασα θα εξαφανιστεί, γι' αυτό και θα ενισχυθεί τώρα με την ⭐Nέα Super Προσφορά* με 510 Δώρα* χωρίς κατάθεση* στη Stoiximan! Μην πέσει και στο 1.50 ή και χαμηλότερα, λίγο πριν τη σέντρα. Όποιος θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω, ας πάει με το 1 & Over 1,5, το οποίο πληρώνει κάτι παραπάνω από 2.00.
Τύχη να έχουμε!