ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Final Four 2023: Πρόγραμμα – Ομάδες – Προγνωστικά – Μετάδοση

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 21 Μαΐου 23 11:33 Κατηγορία: Bet Blogger

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το φετινό Final-4!

Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης θα αναμετρηθούν στον αποψινό μεγάλο τελικό (20:00), με τους «ερυθρόλευκους» να στοχεύουν στην κατάκτηση του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στον θεσμό της Euroleague.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η τέταρτη (συνολικά) κόντρα των δυο ομάδων σε αυτό το επίπεδο, με τη Ρεάλ να μετράει 2-1 νίκες. 

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το φαβορί για τη νίκη, όπως μπορείτε να δείτε και στη συνέχεια. Όσον αφορά τον μικρό τελικό (αυτόν της… παρηγοριάς), η Μονακό αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα.

Euroleague Final Four Πρόγραμμα

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας, τις ώρες διεξαγωγής των δυο τελικών και φυσικά τις νεότερες αποδόσεις:

Ευρωλίγκα Ευρωλίγκα
Ανάλυση αγώνα: Betonarme
Ανάλυση αγώνα: Betonarme

Final Four 2023 μετάδοση

Και τα 2 ματς θα μεταδοθούν από τα κανάλια της Nova, η οποία έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της διοργάνωσης, και πιο συγκεκριμένα από το Nova Sports Prime.

Αγώνας Live Streaming* Κανάλι
Μονακό – Μπαρτσελόνα
21/5, 17:00
https://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-nova/
Ολυμπιακός – Ρεάλ
21/5, 20:00
https://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-nova/

Final Four 2023 ΟΜΑΔΕΣ

Ολυμπιακός

Μετά από μία ιστορική πορεία στην κανονική περίοδο με την πρώτη θέση και 24 νίκες η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέρασε και τον «σκόπελο» της Φενέρ με 3-2 στα playoffs και στο Κάουνας, θα συμμετάσχει για 12η φορά στην ιστορία της σε Final Four.

Με «αστέρια» παίκτες όπως οι Σλούκας – Βεζένκοφ (MVP της κανονικής περιόδου), το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη και τον… αέρα του φαβορί η ομάδα του κορυφαίου προπονητή για δεύτερη σερί σεζόν, Γιώργου Μπαρτζώκα θα ταξιδέψει στη λιθουανική πόλη, με μοναδικό στόχο την τέταρτη κούπα της. 

Στον μικρό τελικό επικράτησε της Μονακό με 76-62.

Μονακό

Η «πρωτάρα» του φετινού Final Four είναι η Μονακό, η οποία στη μόλις δεύτερη χρονιά της στη Euroleague πήρε το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs και μετέπειτα την ιστορική πρόκριση. Μάλιστα στην παρθενική της σεζόν πέρυσι έφτασε μία νίκη από το… Βελιγράδι, αλλά τη σταμάτησε ο Ολυμπιακός και το ΣΕΦ στο game 5. Ο ίδιος αντίπαλος της έθεσε «stop» και φέτος, αλλά στον πρώτο ημιτελικό (76-62).

Φυσικά ο Μάικ Τζέιμς είναι αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας του επίσης πρωτάρη σε Final Four, Σάσα Ομπράντοβιτς, ενώ οι Μονεγάσκοι διαθέτουν μία από τις πιο πλήρεις περιφερειακές γραμμές της Euroleague με Λόιντ και Οκόμπο, ενώ το ρόστερ της «ξεχειλίζει» από αθλητικότητα.

Μπαρτσελόνα

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αν και διαθέτει τόσο ποιοτικό και ακριβό ρόστερ, παίζει κακό μπάσκετ για τα δεδομένα της, τελικά κατάφερε για τρίτη σερί χρονιά να προκριθεί σε Final Four, ως δεύτερη από την κανονική περίοδο και με «σκούπα» 3-0 στα playoffs κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Ο Μίροτιτς αποτελεί το πιο λαμπερό «αστέρι» από τα πολλά του ρόστερ και εδώ και αρκετά χρόνια τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη, όμως η Μπαρτσελόνα έχει πολλούς παίκτες με προσωπικότητα, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο Final Four.

Στον δεύτερο ημιτελικό ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 66-78.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η πολυνίκης της Euroleague επιστρέφει για μία ακόμα φορά σε Final Four, μετά από μία ιστορική ανατροπή στα playoffs κόντρα στην Παρτιζάν, αφού το 0-2 στην έδρα της το μετέτρεψε σε 3-2, κάτι που καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης δεν έκανε μέχρι σήμερα. 

Προφανώς και ο Ουόλτερ Ταβάρες αποτελεί τον καλύτερο παίκτη της «Βασίλισσας», αφού έκανε τη διαφορά στα playoffs μετά τον τραυματισμό του, αναδείχθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα του κορυφαίος αμυντικός της σεζόν και αποτέλεσε μέλος της καλύτερης πεντάδας. 

Βέβαια η Ρεάλ του «πρωτάρη» ως head coach σε Final Four, Τσους Ματέο, έχει και άλλους σπουδαίους παίκτες όπως οι Μούσα – Χεζόνια και οι «γερόλυκοι» Ρούντι, Σέρχι και Γιουλ.

Έκανε υπέρβαση στον ημιτελικό, επικρατώντας της Μπαρτσελόνα με 66-78. 

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euroleague Final Four Προγνωστικά 

Ο Ολυμπιακός δίνεται φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου καθότι αυτή τη στιγμή παίζεται στο 1.55. Αουτσάιντερ δίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε αναλυτικά: 

Ομάδα  Απόδοση
Ολυμπιακός 1.55
Ρεάλ Μ. 2.55

Τι άλλο αξίζει για ποντάρισμα (οι προτάσεις και οι αποδόσεις ίσχυαν την Παρασκευή 19/5 και ώρα 15:00):

Τώρα όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα και τις καλύτερες ευκαιρίες στο Final Four, ο Κώστας Σλούκας στο 5.00 που προσφέρεται για MVP έχει αξία, καθώς βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τον τελευταίο καιρό και αν οδηγήσει τον Ολυμπιακό στην κορυφή θα πάρει και το βραβείο. 

Με τη λογική ότι η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για να πάει στον τελικό και να παίξει δύο ματς με τεράστιο κίνητρο στο Final Four και τον καθοριστικό ρόλο, που έχει ως ηγέτης, στην επιθετική λειτουργία της ομάδας ο Νίκολα Μίροτιτς το 3.00, που δίνει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του τριημέρου έχει αξία. 

Στις ασίστ μπορεί οι Σλούκας και Τζέιμς, να φαντάζουν φαβορί, όμως ο Τόμας Ουόκαπ του Ολυμπιακού είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς της διοργάνωσης και σε πολλά ματς της ομάδας του, αναδεικνύεται πρώτος σε ασίστ και μάλιστα με εξαιρετικές επιδόσεις. Το 4.75 ανάδειξης του σε πρώτο στις ασίστ στο Final Four έχει σημαντική αξία.

Επίσης στα ριμπάουντ τα βλέμματα μπορεί να «πέφτουν» στον Ταβάρες, όμως ο Βεζένκοφ ως δεύτερο φαβορί σε απόδοση 2.25, για να πάρει τα περισσότερα στα δύο ματς της ομάδας του στο Κάουνας, μας μοιάζει καλύτερη επιλογή και με σαφώς πιο καλή απόδοση από το 1.60 του «γίγαντα» της Ρεάλ. 

Τέλος για όσους θέλουν ένα σημείο σε πιο μεγάλη απόδοση και το οποίο θα περιλαμβάνει και τα τέσσερα ματς του τριημέρου στο Κάουνας, το 7.25 στην τελική κατάταξη του Final Four Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα – Μονακό – Ρεάλ έχει αξία. 

Προγνωστικό Απόδοση
Κατάκτηση: Ολυμπιακός 2.60
MVP: Σλούκας (Ολυμπιακός) 5.00
Πρώτος Σκόρερ: Μίροτιτς (Μπαρτσελόνα) 3.00
Πρώτος σε ασίστ: Ουόκαπ (Ολυμπιακός) 4.75
Πρώτος σε ριμπάουντ: Βεζένκοφ (Ολυμπιακός) 2.25
Τελική κατάταξη: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα – Μονακό – Ρεάλ Μ. 7.25

Πως θα ψηφίσουν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο Κάουνας

Μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four και λίγο πριν την έναρξη του έγινε γνωστό, πως στο Κάουνας θα βρεθούν περισσότεροι από 4.000 Έλληνες, για να παρακολουθήσουν τα τελευταία και πιο κρίσιμα ματς της σεζόν στη Euroleague.

Αυτό σημαίνει πως την Κυριακή 21 Μαΐου τις ημέρες των δύο μεγάλων τελικών (μεγάλος και μικρός), θα διεξάγονται και οι Εθνικές Εκλογές στη χώρα μας και μετά από ενέργειες του Υπουργείου Εξωτερικών υπάρχει τρόπος, όσοι βρεθούν σε Κάουνας και Βίλνιους, να ψηφίσουν σε συγκεκριμένα σημεία. 

Δείτε εδώ τα πάντα για το στοίχημα στις εκλογές της Ελλάδας

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες για Ευρωλίγκα

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.