ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Προβλέψεις και αναλύσεις για το κουπόνι του ΟΠΑΠ

συστήματα, μονά αποδεκτά, over -under

Καθημερινά προγνωστικά από τους συνεργάτες του bet-on-arme.com

Συνεργάτες

  • Ergolavos : Ασχολείται με τα προγνωστικά στο στοίχημα από το 2001 . Καλά ποσοστά επιτυχίας σε Γαλλία, Champions και Europa League . Οι επιλογές του συνήθως είναι αυτές που πλαισιώνουν την στήλη ( Προτάσεις Στοίχημα, Μπόμπες, Champions League, Europa League)
  • Harrinio : Ασχολείται με το στοίχημα από το 2001. Καλά ποσοστά επιτυχίας σχεδόν σε όλα τα δεύτερα μεγάλα πρωταθλήματα ( Β΄Ισπανίας, Β’ Ιταλίας, Β’ Γερμανίας , Β’ Γαλλίας κλπ) όπως και το μπάσκετ. Οι προτάσεις τους  πλαισιώνουν την στήλη ( Μπάσκετ, Προτάσεις Στοίχημα, Champions League, Europa League)
  • Giannis G : Δημοσιογράφος, άπό το 2010 και μετά ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το κουπόνι πάμε στοίχημα και πλέον τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κάνει το χόμπι του επάγγελμα. Πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας με δυάδες και τριάδες στην στήλη ”Πάμε Στοίχημα”.
  • Marios A. : Ασχολείται τα τελευταία χρόνια με την αθλητική δημοσιογραφία και το στοίχημα. Οι επιλογές του είναι πάντα από το Κουπόνι του ΟΠΑΠ με επιλογές για όσους φίλους παίζουν σε πρακτορεία. Οι προτάσεις είναι ανάλογες με τον όγκο του κουπονιού (δυάδες, τριάδες, τετράδες) . Τα σημεία του θα τα βρείτε στην στήλη ” Κουπόνι Οπαπ”.
  • Απόστολος : Νέος στην παρέα αλλά καθόλου νέος στο στοίχημα και στην δημοσιογραφία όπου ασχολείται τουλάχιστον 5 χρόνια. Οι επιλογές του είναι για την Super League με σημεία σχετικά μεγάλων αποδόσεων και την Euroleague στο μπάσκετ .
Προβλέψεις και αναλύσεις για το κουπόνι του ΟΠΑΠ συστήματα, μονά αποδεκτά, over -under Καθημερινά προγνωστικά από τους συνεργάτες του bet-on-arme.com Συνεργάτες Ergolavos : Ασχολείται με τα προγνωστικά στο στοίχημα από το 2001 . Καλά ποσοστά επιτυχίας σε Γαλλία, Champions και Europa League . Οι επιλογές του συνήθως είναι αυτές που πλαισιώνουν την στήλη ( Προτάσεις Στοίχημα, Μπόμπες, Champions League, Europa League) Harrinio : Ασχολείται με το στοίχημα από το 2001. Καλά ποσοστά επιτυχίας σχεδόν σε όλα τα δεύτερα μεγάλα πρωταθλήματα ( Β΄Ισπανίας, Β' Ιταλίας, Β' Γερμανίας , Β' Γαλλίας κλπ) όπως και το μπάσκετ. Οι προτάσεις τους…

Review Overview

Αξιολόγηση Στήλης

Αξιολόγηση

Summary : Προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος, από τους καλύτερους τίπστερ στο ίντερνετ

User Rating: 4.04 ( 17 votes)