Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Προγνωστικά Στοίχημα

Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε μπάσκετ, ή κάποιο άλλο «δευτερεύων» άθλημα, η ομάδα του Bet-on-arme φροντίζει εδώ και χρόνια προκειμένου να διαβάζετε προγνωστικά στοιχήματος με μεγάλη επιτυχία. Στα blogs των tipsters μας και στα καθημερινά μας κείμενα, θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για μην πάτε να ποντάρετε… αδιάβαστοι. Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε διεξοδικά τον τρόπο με τον οποίο “βγάζουμε” καλά σημεία. Φυσικά προγνωστικά στοιχήματος 100 επιτυχία δεν υπάρχουν.

Στατιστικά
Bets 133
Open 0
Won 55
Lost 77
Push 1
Stakes 1891
+/-
-193.59
Yield
-10.24%

Open Bets

Longterm

Picks History

Προγνωστικά στοιχήματος με μεγάλη επιτυχία – Τι πρέπει να προσέχουμε;

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ειδικός για να αντιληφθεί πως με τη συνεχή άνοδο του ίντερνετ, το ιντερνετικό στοίχημα καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι στις προτιμήσεις των παικτών. Τα αθλήματα -από τα πιο βασικά, μέχρι και τα λιγότερο δημοφιλή- αποτελούν πόλο έλξης για τους παίκτες και αυτό «βοηθάει» την παρουσία ιστοσελίδων και ενημερωτικών εντύπων τα οποία συνεχώς αυξάνονται και μας προσφέρουν στοίχημα προγνωστικά και tips και να μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Πόσο εύκολο όμως είναι να πειστεί κάποιος για να ακολουθήσει τις προβλέψεις που προτείνονται; Τι πρέπει να προσέχουμε όταν παίζουμε τα χρήματά μας και ποιο είναι το ιδανικό παιχνίδι που μπορούμε να κάνουμε;

Είναι ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε παρακάτω. Έχοντας πάντα βέβαια ως πρωταρχική αρχή πως μπορεί το κέρδος να είναι ο στόχος όλων μας, ωστόσο δεν είναι αυτοσκοπός. Το στοίχημα είναι κατά κύριο λόγο διασκέδαση και σε ελάχιστες περιπτώσεις έχει αποδειχθεί ικανό να αποτελέσει πηγή εισοδήματος.

Από εκεί και πέρα, πριν αποφασίσουμε που θα ποντάρουμε τα χρήματα μας, είναι σημαντικό να είμαστε σίγουροι για αυτό. Να το έχουμε «διπλοτσεκάρει» και να νιώθουμε την αυτοπεποίθηση να το κάνουμε. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν θα πρέπει να ακολουθούμε «τυφλά» τα προγνωστικά στο στοίχημα ενός tipster, ή δεν θα πρέπει να είμαστε απόλυτοι όταν η στατιστική μας δίνει μια κατεύθυνση. Πρέπει και οι ίδιοι να μελετήσουμε για να μπορέσουμε να… υποστηρίξουμε το ποντάρισμα μας.

Υπάρχουν Προγνωστικά στοιχήματος 100 επιτυχία;

Αν ρωτήσετε δέκα διαφορετικά άτομα εκεί έξω, είναι πιθανό να πάρετε και δέκα διαφορετικές απαντήσεις για τα στοίχημα προγνωστικά και τη διαδικασία επιλογής τους. Υπάρχουν ωστόσο κάποια στάνταρτς τα οποία όλοι τα ακολουθούμε λίγο – πολύ. Βάζοντας βέβαια ο καθένας μας τη δική του γνώση και εμπειρία.

Αν θέλουμε να μιλήσουμε καθαρά για το δικό μας Μέσο, το Bet-on-arme, οι επιλογές και τα στοίχημα προγνωστικά που φτάνουν στα μάτια σας, δεν είναι καθόλου τυπικό ή εύκολο πράγμα. Αντιθέτως, απαιτούν χρόνο, μελέτη και σωστή τοποθέτηση.

Για παράδειγμα, είναι ο No1 κανόνας για εμάς, ο σωστός tipster να έχει «ξεσκονίσει» τα τελευταία νέα των εμπλεκόμενων ομάδων (ή παικτών για τα ατομικά σπορ) πριν «ανεβάσει» μια πρόβλεψη στην ιστοσελίδα μας. Να γνωρίζει τι παίζει δηλαδή από πρώτο χέρι.

Παράλληλα, πολύ σημαντικά στοιχεία που μας βοηθάνε να «κυκλώσουμε» ένα ποντάρισμα και να σας προτείνουμε στοίχημα προγνωστικά, είναι η φόρμα, το κίνητρο, οι απουσίες (για τα ομαδικά σπορ), οι αποδόσεις (αν το αουτσάιντερ πχ. έχει απόδοση που θα μας δώσει πλούσια κέρδη ακόμα και με χαμηλό ποντάρισμα), η τάση της αγοράς, η προϊστορία και το brand name της ομάδας.

Υπάρχει ιδανικό ποντάρισμα (;)

Ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο που θα ποντάρει τα χρήματά του. Να παίζει δηλαδή τα προγνωστικά στοίχημα με βάσει αυτό που ο ίδιος έχει στο μυαλό του ως ιδανικό ποντάρισμα. Συνήθως στο διαδίκτυο τα προγνωστικά που «ανεβαίνουν» είναι σε μονά αποδεκτά παιχνίδια pre-game, ενώ πολλές σελίδες έχουν και live-betting, πάντα μονά πονταρίσματα.

Μία συνηθισμένη τακτική που ακολουθούν πολλοί παίκτες στοιχήματος, είναι να συμπεριλαμβάνουν στο δελτίο τους δύο και τρεις προτάσεις από τους tipsters που ακολουθούν μαζί για μεγαλύτερο κέρδος. Κατά τη γνώμη μας, ο παίκτης θα έχει μεγαλύτερο όφελος σε βάθος χρόνου, αν ποντάρει σε μονά αποδεκτά παιχνίδια pre-game αλλά και live. Και αυτό, γιατί πιο εύκολα έρχεται ένα σημείο που επελέγη, παρά 2, 3 ή 4, ακόμα και αν πρόκειται για μεγάλα φαβορί.

Επίσης, αρκετά σωστό είναι ο παίκτης να γνωρίζει πότε έχει «ηττηθεί» από τους bookmakers. Να γνωρίζει δηλαδή μέχρι που τον παίρνει να κάνει… παιχνίδι σε προγνωστικά στοίχημα και να σταματάει όταν είναι απαραίτητο να σταματήσει. Σε αυτή την περίπτωση, η «ελευθερία» που προσφέρει στους παίκτες το cash-out , είναι μια πολύ μεγάλη «ανάσα». Είτε μας εξασφαλίζει ένα μικρό κέρδος, είτε μας γλυτώνει από την μεγάλη «χασούρα».

Η φόρμα στους tipsters

Είτε στον ΟΠΑΠ, είτε στο ίντερνετ, ο καθένας μας που ασχολείται με το στοίχημα, καλό θα ήταν γενικότερα να εξετάζει προγνωστικά στοίχημα ή προτάσεις ατόμων στο χώρο, απλά για να πάρει μια ιδέα. Οι tipsters, ή τα έντυπα που κυκλοφορούν δεν «πιέζουν» κανέναν παίκτη να ποντάρει τα χρήματά του στις επιλογές που δίνουν, καθώς η γενική ιδέα είναι να βοηθήσουν τους παίκτες με σωστά tips. Να τους δώσουμε δηλαδή ένα… μπούσουλα για να πιαστούν πριν αποφασίσουν τι θα ποντάρουν. Η τελική επιλογή σημείου είναι αποκλειστική δουλειά του ανθρώπου που βάζει τα λεφτά του.

Υπάρχει κάτι σημαντικό όμως και οφείλουμε να το καταγράψουμε. Συνήθως οι παίκτες που έχουν μυηθεί στον στοιχηματισμό, ακολουθούν συγκεκριμένα άτομα που κάνουν προβλέψεις, ειδικά όταν έχουν καλό ποσοστό επιτυχιών.

Οι λεγόμενοι tipsters που προτείνουν σχεδόν καθημερινά παιχνίδια είναι καλό να παρακολουθούνται στενά όταν έχουν μια καλή περίοδο επιτυχημένων προβλέψεων. Όπως και στις ομάδες, έτσι και στους επαγγελματίες του είδους, η φόρμα παίζει σημαντικό ρόλο.

Οι 2-3 επιτυχίες σερί, ίσως φέρουν και 2-3 ακόμα. Από την άλλη, αν ο tipster χάνει 2-3 σερί φορές, καλό θα ήταν να τον ακολουθήσουμε όταν θα επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα.

Η βοήθεια των στατιστικών

Κλείνοντας, είναι πολύ σημαντικό να κρατάμε στατιστικά και μια «κάβα» με το ιστορικό στοιχημάτων και προβλέψεων του tipster ή του σάιτ που παρακολουθούμε καθημερινά ή πιο συχνά. Έτσι, θα έχουμε μια γενική εικόνα των προγνωστικών και των επιλογών που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε το πως σκέφτεται και πράττει το Μέσο που ακολουθούμε, μέσα από τις επιτυχίες ή αποτυχίες του. Θα μας δώσουν επίσης μια σαφή απάντηση, για το αν αξίζει να ξοδεύουμε χρόνο για να το ακολουθούμε.

Η γνώμη σου
Σας άρεσε το περιεχόμενο;
8.1/10 (5 Ψήφοι)
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος