Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Περνάει από το “σπίτι” της Καρσίγιακα η Μπεσίκτας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 24 Δεκεμβρίου 17 21:10 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα δεν περιλαμβάνει επιλογές και συνεπώς ευκαιρίες. Ωστόσο εμείς είμαστε ετοιμοπόλεμοι καθημερινά και υπάρχει και σήμερα τριάδα, την οποία συστήνουμε για “χαλαρό” ποντάρισμα και θα έχει ως βασική επιλογή την μπασκετική Μπεσίκτας.

3302. Πίναρ Καρσίγιακα- Μπεσίκτας: Μέχρι ώρας η Μπεσίκτας του Ουφούκ Σάριτσα τα πηγαίνει περίφημα σε πρωτάθλημα και Ευρώπη και η ομάδα επιδεικνύει απαράμιλλη σταθερότητα, παίζοντας παράλληλα αρκετά καλό μπάσκετ. Από την άλλη, η Καρσίγιακα βρίσκεται την προτελευταία θέση, έχοντας χάσει την αίγλη των τελευταίων χρόνων και παρότι εντός έδρας μεταμορφώνεται προς το καλύτερο την δεδομένη χρονική στιγμή δύσκολα θα κάνει ζημιά στους “μαυραετούς”. “Διπλό” στο χάντικαπ των 4.5 πόντων στους γηπεδούχους, στηρίζοντας έτσι την Μπεσίκτας.

1333. Άγιαξ- Βίλεμ: Ο Άγιαξ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και κόντρα στην Βίλεμ υπάρχει αναμφίβολα διαφορά δυναμικότητας. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι δεν θα παίξουν με αμυντικούς προσανατολισμούς και μπορούμε να δούμε πολλά τέρματα στο “Άμστερνταμ Αρίνα”. Θα κυνηγήσουμε λοιπόν το οβερ 3.5, αφού ο “άσσος” δίνει ψίχουλα και την επιλογή αυτή την βρίσκουμε στο 1,65 στον Stoiximan.

1390. Γαλατασαράι- Γκοζτεπέ:  Δύο βαθμοί χωρίζουν την γηπεδούχο από την φιλοξενούμενη ομάδα και ο φαβοριτισμός της “Τσιμ-Μπομ” μας κάνει εντύπωση, αφού η Γκοζτεπέ είναι αρκετά σταθερή και έχει κάνει αρκετές ζημιές φέτος, προερχόμενη παράλληλα από 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Η Γαλατά θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραπάτσο με την Μαλατίγιασπορ, αλλά δεν θα έχει εύκολο έργο. Το γκολ-γκολ το βρίσκουμε στο 1,72 στην Sportingbet.

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3302 Καρσίγιακα- Μπεσίκτας 2 (+4,5) 1,75 79-71
1333 Άγιαξ-Βίλεμ οβερ 3.5 1,65  3-1
1390 Γαλατασαράι- Γκεζτεπέ G/G 1,72  3-1
Συνολική απόδοση 4,96 betshop 

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.