Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Τελικοί “αιωνίων” μέρος 1ο…

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Ιουνίου 18 00:17 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Χθες για ένα καλάθι που δεν πέτυχε ο Πέτεγουεϊ χάθηκε το ταμείο, αφού πέρασε το καλοπληρωμένο αμφίσκορο στο Αγγλία-Νιγηρία, που ήταν και η βασική πρότασης της στήλης μου. Και σήμερα πάμε σε μία δυάδα με προτεραιότητα τον 1ο τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

3125. Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός: Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε καλή κατάσταση και στο 31-0 στην Ελλάδα, ενώ ο Ολυμπιακός προβληματίζει με την εικόνα του εντός παρκέ και οι Πρίντεζης και Μιλουτίνοφ αναζητούν πατήματα προερχόμενοι από τραυματισμούς. Η έδρα σίγουρα θα παίξει κομβικό ρόλο και όποιος πάρει το αποψινό πρώτο ντέρμπι θα έχει μεγάλο αβαντάζ για την συνέχεια. Στις 3 νίκες κρίνεται ο πρωταθλητής. Πάμε στον Σίνγκλετον στους οβερ 10.5 πόντους. (Stoiximan 1.87)

2336. Βραζιλία- Κροατία: Δυνατό φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν βλέψεις για το Μουντιάλ που έρχεται στην Ρωσία. Ποιότητα στην φετινή “σελεσάο” και σοβαρότητα σε κάθε γραμμή της ομάδας, όπως φαίνεται από τα φιλικά. Στον αντίποδα, οι Κροάτες είναι πολύ δυνατοί και ομάδα σκληροτράχηλη και αν τους αφήσεις να επιβάλλουν τον ρυθμό τους θα έχεις πρόβλημα. Αξίζει το καλοπληρωμένο γκολ-γκολ.  (Vistabet 2.05)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3125 Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός Σίνγκλετον οβερ 10.5 πόντοι 1.87 18 π.
2336 Βραζίλια- Κροατία γκολ-γκολ 2.05 2-0
         
Συνολική απόδοση 3.83 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.