ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός για το προβάδισμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 18 23:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Euroleague-OsfpPao

Μετά από 3 συνεχόμενα ταμεία δεν είχαμε ανάλογη συνέχεια και από τις χθεσινές προτάσεις πέρασε μόνο ο Πέτεγουεϊ του ΠΑΟΚ, που ήταν εξαιρετικός και πάλι απέναντι στον Προμηθέα. Με τριάδα θα κινηθούμε σήμερα και από το κουπόνι δεσπόζει το 3ο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

3118. Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός: Με το ίδιο νόμισμα “πλήρωσε” τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός, αφού έχασε τον 1ο τελικό στο ΟΑΚΑ και ανέκτησε το αβαντάζ της έδρας περνώντας νικηφόρα από το ΣΕΦ την περασμένη Πέμπτη. Στο 1-1 η σειρά και όποιος επικρατήσει απόψε θα κάνει μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν θα ποντάρω στους μεν ή τους δε, αλλά θα στηρίξω τον Σίνγκλετον, όβερ 10.5 πόντοι, που δείχνει σε καλή κατάσταση. (Stoiximan 1.80)

1442. Φροζινόνε- Τσιταντέλα: Ρεβάνς στα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου της Β΄Ιταλίας. Η Φροζινόνε πήρε σπουδαία ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) και έχει τον πρώτο λόγο, για να βρεθεί στον τελικό. Από την άλλη, η Τσιταντέλα καλείται να παίξει επιθετικά, αφού για να προκριθεί θέλει μόνο διπλό. Τρεις φορές τα έχουν πει φέτος και όλες είχαν γκολ-γκολ. Αναγκασμένη να “ανοιχτεί” η Τσιταντέλα, εύκολη στο γκολ η “Φρόζι”, οπότε πάμε με το αμφίσκορο.   (Interwetten 1.80)

1407. Σάντερφιορντ- Χάουγκεσουντ: Δεν πείθει η Σάντερφιορντ και δίκαια βολοδέρνει στην τελευταία θέση της Α΄Νορβηγίας, μετά από 12 αγωνιστικές. Σε φόρμα η Χάουγκεσουντ, που αποπνέει σταθερότητα και ποιότητα στο παιχνίδι της μπορεί να αποσπάσει ακόμα 3 βαθμούς. Βέβαια θα αποφύγω το διπλό και θα προτείνω το οβερ, καθότι οι γηπεδούχοι έχουν δεχτεί γκολ σε όλα τα φετινά ματς και οι φιλοξενούμενοι έχουν τινάξει τα αντίπαλα δίχτυα στα 11 από τα 12 παιχνίδια. (Betshop 1.94)

  Ταχύτητα στις συναλλαγές, και νόμιμο παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις στο Μουντιάλ        
Επίσκεψη
 
 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3118 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Σίνγκλετον οβερ 10.5 πόντοι 1.80 9π.
1442 Φροζινόνε- Τσιταντέλα γκολ-γκολ 1.80 1-1
1407 Σάντερφιορντ-Χάουγκεσουντ οβερ 1.94 0-2
Συνολική απόδοση 6.28

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.