Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Σουηδία και Περού “κρύβονται” πριν το Μουντιάλ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 10 Ιουνίου 18 00:23 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζει σε φόρμα η στήλη μου, πριν από το Μουντιάλ και ενώ το κουπόνι του στοιχήματος δεν διαθέτει επιλογές. 3ο σερί ταμείο την Πέμπτη και πάμε σήμερα με μία δυάδα, που κρίνεται λογική. Βάση μας θα αποτελέσει το φιλικό Σουηδία-Περού.

3109. Προμηθέας- ΠΑΟΚ: Προηγείται με 2-0 ο ΠΑΟΚ στην σειρά των μικρών τελικών και με διπλό απόψε θα τερματίσει στην 3η θέση του πρωταθλήματος. Πολλές οι απουσίες για την πατρινή ομάδα, που διασύρθηκε στην Πυλαία με 100-61 και ο Μάκης Γιατράς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά. Δείχνει κουρασμένος ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ έχει παραπάνω λύσεις και καλή ψυχολογία. Μικρό το διπλό και δεν θα το επιλέξω. Θα προτείνω τον χαρισματικό σκόρερ, Πέτεγουεϊ, στο οβερ 10.5 πόντοι. (Stoiximan 1.87)

1295. Σουηδία-Περού: Φιλικό ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο Μουντιάλ της Ρωσίας, που ανοίγει την αυλαία του την Πέμπτη 14 Ιουνίου. Τελευταία φιλική δοκιμασία για αμφότερους και δεν πρόκειται να “ανοίξουν τα χαρτιά τους”, λίγο πριν την σέντρα. Οι Σουηδοί δεν ενθουσίασαν στο 0-0 με την Δανία, ενώ το Περού δείχνει καλά στοιχεία και μαχητικότητα, όντας αήττητο σε 8 σερί φιλικά τεστ. Συνετή επιλογή τα 2-3 γκολ. (Interwetten 1.90)

1287. Κρίστιανσουντ- Μόλντε: Δύο ομάδες με κοινά χαρακτηριστικά και έφεση στο σκοράρισμα. Πιο δυνατή στα εντός η Κρίστιανσουντ, χάνει πολύ από την δυναμική της η Μόλντε μακριά από την έδρα της. 3-0-2 μετρούν οι γηπεδούχοι και 2-1-2 οι φιλοξενούμενοι στις 5 τελευταίες μάχες τους στο πρωτάθλημα. Προβλήματα οι άμυνες και ποιότητα οι μεσοεπιθετικές γραμμές. Αξία στο οβερ, που πληρώνει καλά. (Betshop 1.89)

  Ταχύτητα στις συναλλαγές, και νόμιμο παιχνίδι με πολλές εκπλήξεις στο Μουντιάλ        
Επίσκεψη
 
 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3109 Προμηθέας- ΠΑΟΚ Πέτεγουεϊ οβερ 10.5 πόντοι 1.87 16 π
1295 Σουηδία-Περού 2-3 γκολ 1.90 0-0
1287 Κρίστιανσουντ-Μόλντε οβερ 1.89 1-0
Συνολική απόδοση 6.70

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.