Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Σε υψηλή απόδοση το γκολ/γκολ στο Γουέμπλεϊ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουνίου 18 00:18 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kane tottenam

Αρκετά περιορισμένο και σήμερα το κουπόνι και όλοι όσοι θέλουμε να ποντάρουμε δυνατά και να κυνηγήσουμε ευκαιρίες στο στοίχημα πρέπει να περιμένουμε την έναρξη του Μουντιάλ. Πάμε σε μία δυνατή δυάδα για σήμερα και κεντρική επιλογή της στήλης μου θα είναι το φιλικό Αγγλία-Νιγηρία στο “Γουέμπλεϊ”.

2535. Αγγλία- Νιγηρία: Φιλικό ανάμεσα σε 2 ομάδες που θα συμμετέχουν στο προσεχές Μουντιάλ και θα δώσουν βάση απόψε στο τεστ του “Γουέμπλεϊ”. Με “όπλο” την άμυνα οι Άγγλοι του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα παλέψουν για διάκριση στην Ρωσία και από την άλλη οι Νιγηριανοί με μπόλικο ταλέντο, ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή τους μπορούν να περάσουν την φάση των ομίλων. Πιστεύω ότι το γκολ/γκολ δεν είναι τόσο απίθανο και σε απόδοση 2.30 προκαλεί. (Stoiximan 2.30)

3114. Προμηθέας- ΠΑΟΚ: Μικροί τελικοί στην Basket League και το ενδιαφέρον έγκειται μόνο στο γόητρο, αφού η 3η θέση δεν δίνει κάποιο έπαθλο. Αμφότεροι από τη νέα σεζόν θα παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και η χρονιά για τους Πατρινούς είναι ονειρική. Λογικά θα δούμε θεαματικό παιχνίδι και τα ατού των ομάδων θα τα πάνε καλά επιθετικά. Θα επιλέξω τον Πέτεγουεϊ του ΠΑΟΚ στους οβερ 12.5 πόντους, καθότι διανύει περίοδο φόρμας. (Vistabet 1.87)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
2535 Αγγλία-Νιγηρία γκολ-γκολ 2.30 2-1
3114 Προμηθέας-ΠΑΟΚ Πέτεγουεϊ οβερ 12.5 1.87 11
         
Συνολική απόδοση 4.30 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.