Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Νέα αρχή για Ολλανδία με Κούμαν

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Ιουνίου 18 00:38 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Αρκετά φιλικά Εθνικών ομάδων και μερικές αναμετρήσεις στο κουπόνι του μπάσκετ από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης, συνθέτουν το τοπίο στο κουπόνι του στοιχήματος. Μετά το χθεσινό δυνατό ταμείο με 9.59 απόδοση θα προτείνω άλλη μία δυάδα με βασική επιλογή το Σλοβακία-Ολλανδία.

3040. Στρασμπούρ- Λε Μαν: Ή Στρασμπούρ με πλεονέκτημα έδρας θα υποδεχτεί την Λε Μαν στο πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά των πλέι οφ στην Α΄Γαλλίας. Πολύ δυνατό σύνολο οι γηπεδούχοι του Βενσάν Κολέ, ενώ οι φιλοξενούμενοι απέκλεισαν την Βιλερμπάν και αποτελούν σκληροτράχηλο αντίπαλο. Δύσκολο να επιλέξεις φαβορί για τη νίκη και θα ποντάρω στον αρχηγό της Στρασμπούρ. Λελούπ στους Οβερ 5.5 πόντους (Vistabet 1.87)

2227. Σλοβακία- Ολλανδία: Η Ολλανδία δεν θα βρίσκεται στο Μουντιάλ της Ρωσίας και με νέο πρόσωπο στον πάγκο τον Ρόναλντ Κούμαν εγκαινιάζει απόψε τη “νέα εποχή” της στην Τρναβα και στο φιλικό που θα δώσει με την Σλοβακία του Χάμσικ και του Μακ. Ούτε οι Σλοβάκοι προκρίθηκαν στο Μουντιάλ και θέλουν καλή εμφάνιση κόντρα στους “οράνιε”, για να αναθαρρήσουν ψυχολογικά. Λείπει ο Σκρτελ από την άμυνα, πολύ καλή μεσοεπιθετικά η Ολλανδία, αλλά και αυτή έχει προβλήματα στα μετόπισθεν. Αξίζει το αμφίσκορο. (Stoiximan 1.85)

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3040 Στρασμπούρ-Λε Μαν Λελούπ οβερ 5.5 1.87  
2227 Σλοβακία- Ολλανδία γκολ-γκολ 1.85 1-1
         
Συνολική απόδοση 3.45 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.