Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Τα βλέμματα στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 24 Ιανουαρίου 18 00:42 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Kypello-final-four

Για δεύτερη σερί φορά ένα γκολ μας απέτρεψε από το ταμείο. Την Κυριακή δεν μπήκε στο Λυών-Παρί και χθες δεν μπήκε στο Νιούπορτ-Μόρκαμ. Ελπίζουμε η τύχη να μας χαμογελάσει απόψε, όπου το ντέρμπι Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ έχει την τιμητική του.

 

Ολυμπιακός- ΑΕΚ: Πρώτο παιχνίδι από τα 3 που θα δώσουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Η σημερινή μάχη αφορά το παρθενικό ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του θέλει “καθαρή” νίκη, ενώ η ΑΕΚ έχασε έδαφος για το πρωτάθλημα με το “Χ” στην Λάρισα και θέλει να δώσει απαντήσεις.

Αναμένεται σκληροτράχηλο παιχνίδι με την ΑΕΚ να προφυλάσσει την άμυνά της, “χτυπώντας” στην κόντρα. Οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά στην αρχή, με σκοπό να “ξεκλειδώσουν” την άμυνα της Ένωσης. Ρίσκο το γκολ/γκολ, αλλά έχει τύχη για εμένα. (Stoiximan 2,15)

 

605. Λάτσιο- Ουντινέζε:  Σε καλή κατάσταση η Λάτσιο που αγνοεί την ήττα εδώ και 7 συνεχόμενες αγωνιστικές, διατηρώντας την 3η θέση. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, ωστόσο είναι συνεπείς στο σκοράρισμα (έχουν βρει δίχτυα στα τελευταία 8 παιχνίδια τους)

Η Λάτσιο έχει τον πρώτο λόγο, αλλά το παιχνίδι κρύβει δυσκολίες, καθότι αν βρεθεί σε ημέρα η Ουντινέζε θα προξενήσει προβλήματα. Αξία στο αμφίσκορο, που “πληρώνει” πολύ καλά. (Vistabet 1,80)

 

632. Άρσεναλ- Τσέλσι: Η Σίτι πέρασε στον τελικό του Καραμπάο Καπ και περιμένει αντίπαλο από το Λονδίνο. Στο πρώτο παιχνίδι οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και το σημερινό παιχνίδι είναι δύσκολο για ασφαλή προγνωστικά.

Αναμένεται παιχνίδι με φάσεις, με την Τσέλσι να επιδιώκει ένα γκολ, που θα την βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Οπότε αναγκαστικά θα “ανοιχτεί”. Γκολ/γκολ και εδώ. (Sportingbet 1,57).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
  Ολυμπιακός- ΑΕΚ γκολ-γκολ 2,15  
605 Λάτσιο- Ουντινέζε γκολ-γκολ 1,80  
632 Άρσεναλ- Τσέλσι γκολ-γκολ 1,57  
Συνολική απόδοση 6,07 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.