ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Παιχνίδι με σκοπιμότητα στα Γιάννινα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Ιανουαρίου 18 00:27 Κατηγορία: Ταμεία
Kypello-final-four

Δεν ήταν θετικό το πρόσημο της στήλης μου την χθεσινή ημέρα, αφού πέρασε μόνο το αμφίσκορο στο Άρσεναλ-Τσέλσι και έτσι αποτύχαμε. Βέβαια και σήμερα θα κυνηγήσουμε τα τέρματα με βασική επιλογή μου το παιχνίδι στα Γιάννινα ανάμεσα στον ΠΑΣ και την ΑΕΛ, που αφορά το Κύπελλο Ελλάδος.

 

2317. ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΛ: Πρώτο παιχνίδι για το Κύπελλο και τα προημιτελικά. Αμφότεροι δεν κινδυνεύουν στο πρωτάθλημα, αλλά δεν στοχεύουν και πιο ψηλά. Έτσι θα δώσουν βάση στον θεσμό, με σκοπό να διακριθούν περαιτέρω. Στο ματς πρωταθλήματος στην Λάρισα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1.

Η Λάρισα δεν πρόκειται να αναλάβει επιθετικές πρωτοβουλίες και θα έχει ως πρώτο μέλημα να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να επιβάλλει τον ρυθμό του για ένα καλό αποτέλεσμα, που θα τον ορίσει ως κυρίαρχο για την ρεβάνς. Αξία στην επιλογή 2-3 γκολ. (Stoiximan 1,95)

 

668. Μπαρτσελόνα- Εσπανιόλ:  Σε δαιμονιώδη φόρμα η Μπαρτσελόνα, που έβαλε 5 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπέτις εκτός έδρας. Από την άλλη η Εσπανιόλ ηττήθηκε εντός έδρας από την Σεβίλλη με 3-0 και προβλημάτισε με την γενική εικόνα της.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν παίζεται πολύ απλά. Από τις ορέξεις θα κριθεί η έκβαση του σκορ, με τον άσσο να είναι βέβαιος. Καλή περίπτωση το οβερ 1.5 στο πρώτο ημίχρονο (Vistabet 1,75)

 

3033. Μάλαγα- Μπασκόνια: Η Μάλαγα με την Μπασκόνια έχουν το ίδιο ρεκόρ (8-11) και θα παλέψουν μέχρι τέλους για είσοδο στην 8άδα της Ευρωλίγκας. Για το πρωτάθλημα οι φιλοξενούμενοι είχαν περάσει αλώβητοι από την έδρα της Ουνικάχα με 73-72. Βέβαια την δεδομένη χρονική στιγμή ο Νέντοβιτς και η παρέα του δείχνουν πιο φρέσκοι και με περισσότερη ενέργεια σε σχέση με την Μπασκόνια.

Δύσκολο να κάνεις εκτίμηση για το νικητή του Ισπανικού εμφυλίου, αν και κάτι με ωθεί στο να στηρίξω την Μάλαγα. Πιο συνετή επιλογή το οβερ 8.5 πόντων του Βαζίνσκι, που αποτελεί “σταθερή αξία” στην επίθεση της Ουνικάχα. (Sportingbet 1,80).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
 2317 ΠΑΣ Γιάννινα- ΑΕΛ 2-3 γκολ 1,95 1-2
668 Μπαρτσελόνα- Εσπανιόλ οβερ 1.5 1ο ημιχ. 1,75 2-0
3033 Μάλαγα- Μπασκόνια Βαζίνσκι οβερ 8.5 1,80 9
Συνολική απόδοση 6,14 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.