Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Ρέστα” παραμονής για Σουόνσι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Ιανουαρίου 18 00:10 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima-prognostika

Δεν τα πήγαμε καλά το Σαββατοκύριακο πέφτοντας έξω στις προβλέψεις που έδωσε η στήλη μου, μετά το δυνατό ταμείο της Παρασκευής. Πάμε στα σημερινά “κουλούρια” με το δελτίο της Τρίτης να έχει αρκετές επιλογές και έχουμε εντοπίσει ορισμένες ευκαιρίες με βασική πρόταση το ματς της Σουόνσι με την Άρσεναλ.

 

1131. Σουόνσι- Άρσεναλ: Η Σουόνσι παίζει το τελευταίο της χαρτί για την υπόθεση παραμονή, αφού ακόμα έχει πολλές ελπίδες για να τα καταφέρει. Έχει ανέβει αγωνιστικά και κόντρα στην Άρσεναλ θα βάλει τα δυνατά της, αν και ο αντίπαλος υπερέχει σε ποιότητα.

Μπορεί οι “κανονιέρηδες” να είναι ανώτεροι ποιοτικά, ωστόσο αποδεικνύονται αλλοπρόσαλλοι στην τρέχουσα σεζόν και αν η Σουόνσι πιστέψει στις δυνάμεις της και δεν φοβηθεί το ματς μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Αναμένονται φάσεις και ανοιχτό ματς, οπότε το όβερ μπαίνει σε περίοπτη θέση. (Stoiximan 1.75)

 

1154. Αταλάντα- Γιουβέντους:  Πρώτη αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Αταλάντα επέστρεψε στις πειστικές εμφανίσεις με το “διπλό” (3-0) επί της Σασσουόλο, ενώ η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε με την Κιέβο στο “Μπεντεγκόντι” και με 2 γκολ προς το τέλος παρέμεινε σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Αταλάντα είναι σκληροτράχηλη και αναμένεται να προβάλλει σθεναρή αντίσταση. Από την άλλη η Γιουβέντους δεν πρόκειται να φορτσάρει, αφού υπάρχει και η ρεβάνς στην έδρα της. Αξία στην κόντρα των “μπιανκονέρι”. (Vistabet 1,65)

 

1157. Σέλτικ- Χαρτς: Η Σέλτικ δεν πρόκειται να απολέσει τον τίτλο στην Πρέμιερ της Σκωτίας και προσπαθεί αγώνα με αγώνα να βρει κίνητρο. Αντίπαλος απόψε η Χαρτς που είχε νικήσει στο παιχνίδι του 1ου γύρου και αγωνίζεται με άγνοια κινδύνου.

Μπορεί να βοηθήσουν οι φιλοξενούμενοι στο να δούμε παιχνίδι γεμάτο με φάσεις, αφού αρέσκονται στο επιθετικό στυλ και δεν πρόκειται να περιοριστούν σε παθητικό ρόλο. Ρίσκο αλλά δυνατή απόδοση στο οβερ 3.5 (Sportingbet 2,60).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1131 Σουόνσι-Άρσεναλ over 1,75 3-1
1154 Αταλάντα-Γιουβέντους 1,65 0-1
1157 Σέλτικ- Χαρτς over 3,5 2,65 3-1
Συνολική απόδοση 7,65 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.