Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: “Ανοιχτοί λογαριασμοί” στο “Τσίρειο”

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Ιανουαρίου 18 23:58 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima-prognostika

Ο Γκόμες έχασε το πέναλτι, η Αταλάντα έχασε από την Γιουβέντους και εμείς χάσαμε ένα δυνατό ταμείο, αφού πέρασαν εύκολα το οβερ της Σουόνσι και το οβερ 3.5 της Σέλτικ. Πάμε στα σημερινά του κουπονιού, όπου έχει αρκετές επιλογές και θα βασιστούμε στο ντέρμπι του Απόλλωνα Λεμεσού με τον ΑΠΟΕΛ στο “Τσίρειο”.

1175. Απόλλων Λεμεσού- ΑΠΟΕΛ: Ο Απόλλων Λεμεσού έστειλε μήνυμα στον ΑΠΟΕΛ, αφού τον συνέτριψε στην έδρα του με 4-0 πριν από μία εβδομάδα και έτσι τον “πέταξε” από την κορυφή. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη βρίσκεται στο -1 από τους “κυανόλευκους” και απόψε θα προσπαθήσει να πάρει πίσω το αίμα της.

Το παιχνίδι είναι ντέρμπι κορυφής. Ο ΑΠΟΕΛ υπέστη μεγάλη ψυχρολουσία και έχει ενδιαφέρον η αντίδρασή του. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν νίκη, για να πάρουν εκ νέου τα ηνία στο “ρετιρέ”. Δύσκολο αλλά με λογική το αμφίσκορο, αφού ο Απόλλωνας θα βρει χώρους στην αντίπαλη άμυνα(Stoiximan 1.70)

 

1199. ‘Εβερτον- Λέστερ: Η Έβερτον δεν πείθει ούτε με την αλλαγή στον πάγκο της και δεν λέει να σταυρώσει νίκη. Από την άλλη η Λέστερ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και παίζει χωρίς άγχος, αφού ούτε κινδυνεύει, αλλά ούτε στοχεύει ψηλότερα.

Η Έβερτον βρίσκεται σε δεινή θέση και αν συνεχίσει με τόσο άσχημα αποτελέσματα θα κινδυνέψει ακόμα και με υποβιβασμό.  Οι “αλεπούδες” γίνονται επικίνδυνες, όταν παίζουν με άγνοια κινδύνου. Οπότε ψάχνουμε το γκολ/γκολ που βρίσκεται σε αξιόλογη τιμή. (Vistabet 1,90)

 

1170. Πανσερραϊκός- Εργοτέλης: Ντέρμπι παραμονής στην εμβόλιμη αγωνιστική της 14ης στροφής της Β΄Εθνικής. Ειδικά οι Κρητικοί παίζουν το τελευταίο χαρτί τους, αφού με “διπλό” μπαίνει δυνατά στο κόλπο της σωτηρίας. Από την άλλη, οι Σερραίοι στηρίζονται στην έδρα τους και αποδίδουν καλύτερα εκεί.

Ο Πανσερραϊκός έχει 12 βαθμούς και ο Εργοτέλης έχει 2 λιγότερους. Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να τα δώσουν όλα και βάσει εικόνας αδικούνται από την βαθμολογική συγκομιδή τους. Ο Πανσερραϊκός είναι αξιόπιστος μέσα στο “σπίτι” του. Ρίσκο το αμφίσκορο αλλά αξίζει η απόδοση. (Sportingbet 2,10).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1175 Απόλλων Λεμεσού- ΑΠΟΕΛ γκολ-γκολ 1,70 1-2
1199 Έβερτον- Λέστερ γκολ-γκολ 1,90 2-1
1170 Πανσερραϊκός- Εργοτέλης γκολ-γκολ 2,10 0-1
Συνολική απόδοση 6,78 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.