ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Παιχνίδι με φάσεις στην “Λεωφόρο”

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Φεβρουαρίου 18 12:59 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
superleague-scorer

Αρκετά δυνατό το σημερινό κουπόνι του Σαββάτου, αφού υπάρχουν πολλές αναμετρήσεις, που μπορούν να μας οδηγήσουν στο ταμείο. Βασική μας επιλογή θα αποτελέσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό στην Λεωφόρο.

1468. Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εγκλωβισμένος στα γνωστά του προβλήματα, αλλά οι δανεισμοί των Μυστακίδη και Κάτσε και η παραμονή Κουρμπέλη “χρύσωσε” κάπως το χάπι. Από την άλλη, ο Παναιτωλικός δείχνει σε καλή κατάσταση από τότε που ανέλαβε ο Τραϊανός Δέλλας και λίγο έλειψε να βάλει φρένο στον ΠΑΟΚ, που πέρασε από το Αγρίνιο με πέναλτι στο 87΄.

Οι γηπεδούχοι ψάχνουν κίνητρο και προσπαθούν να κάνουν υπομονή μέχρι να τελειώσει η τρέχουσα “καταραμένη” σεζόν. Στο τελευταίο εντός με την Κέρκυρα σκόραραν 4 φορές. Ο Παναιτωλικός παίζει “ανοιχτά” και θα βρει τις ευκαιρίες του στο παιχνίδι. Ρίσκο αλλά αξίζει η απόδοση του γκολ-γκολ. (Stoiximan 2.30)

 

1435. Αμπερντίν- Χάμιλτον: Η Αμπερντίν βρίσκεται στην 2η θέση στην Πρέμιερ της Σκωτίας και θέλει να παραμείνει εκεί. Προέρχεται από 2 διαδοχικές νίκες και έχει σκοράρει 7 τέρματα σε αυτά τα ματς. Η Χάμιλτον παλεύει για την σωτηρία της, ωστόσο δεν βολεύεται με το να κλειστεί, αφού έχει ανάγκη από “τρίποντα”.

Η Αμπερντίν έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και η Χάμιλτον μπορεί να βοηθήσει στο να δούμε φάσεις και γκολ στο παιχνίδι. Μπορεί να επαληθευτεί το οβερ. (Vistabet 1,75)

 

1466. Άρσεναλ- Έβερτον: Νίκη ανάσα πήρε η Έβερτον με την Λέστερ και πλέον νιώθει άνετα. Η Άρσεναλ “βυθίστηκε” στα αμυντικά λάθη της στην έδρα της Σουόνσι και έχασε 3-1 από τους Ουαλούς, μένοντας 6 βαθμούς πίσω από την Τότεναμ και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Τα ματς ανάμεσα σε “κανονιέρηδες” και “εφοπλιστές” έχουν παραδοσιακά πολλά τέρματα. Μόνο νίκη θέλουν οι γηπεδούχοι με τους φιλοξενούμενους να έχουν ως στόχο να “χτυπήσουν” στην αντεπίθεση. Καλή η απόδοση στο οβερ. (Sportingbet 1.60).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1468 Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός γκολ-γκολ 2.30  
1435 Αμπερντίν- Χάμιλτον οβερ 1.75  
1466 Άρσεναλ- Έβερτον οβερ 1.60  
Συνολική απόδοση 6.4 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.