ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε Κέρκυρα…

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Φεβρουαρίου 18 20:54 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
superleague-scorer

Πιο “φτωχό” σε σχέση με το Σάββατο το σημερινό κουπόνι, ωστόσο οι ευκαιρίες συγκριτικά με χθες είναι περισσότερες και μετά από εκτενή μελέτη και προσοχή η στήλη μου έχει να σας προτείνει μια δυνατή τριάδα. Ξανά η Σούπερ Λιγκ θα αποτελέσει το δυνατό μας σημείο, στηρίζοντας την Κέρκυρα.

1572. Λεβαδειακός- Κέρκυρα: Ο Λεβαδειακός δεν πρόκειται να κινδυνέψει, αφού βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού. Εκεί βρίσκεται η Κέρκυρα μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους 14 βαθμούς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έδειξαν σημάδια ανάκαμψης στο 2-0 επί του Πλατανιά.

Η ομάδα της Βοιωτίας προέρχεται από 2 σερί ήττες με Πλατανιά και Ξάνθη εκτός έδρας. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με “διπλό” θα ατενίσουν το μέλλον τους στην Σούπερ Λιγκ με ψυχολογία και αισιοδοξία. Κόντρα στον Λεβαδειακό με την απαραίτητη κάλυψη. Χ2. (Stoiximan 2.02)

 

1548. Ουντινέζε- Μίλαν: Η Ουντινέζε με την Μίλαν κυνηγούν την θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, με τους “ροσονέρι” να δείχνουν ανανεωμένοι, έχοντας παραμείνει αήττητοι στα τελευταία 4 παιχνίδια τους. Βέβαια έπαιξαν και ημιτελικό Κυπέλλου με την Λάτσιο την Τετάρτη και ίσως έχουν καταπονηθεί.

Όταν η Μίλαν πάει στο ‘Φρίουλι” τα παιχνίδια έχουν ρυθμό, ευκαιρίες και συνήθως πολλά τέρματα. Δεν αποκλείω το σενάριο να είναι ίδιο και σήμερα. Πολύ καλή απόδοση στο οβερ (Vistabet 1,95)

 

1611. Ατλέτικο Μαδρίτης- Βαλένθια: Η Ατλέτικο κατέχει την 2η θέση με 46 βαθμούς και η Βαλένθια ακολουθεί στο -6. Βέβαια οι “νυχτερίδες” προέρχονται από 4 σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και βγάζουν κόπωση. Παρόλα αυτά το παιχνίδι δεν είναι τόσο εύκολο για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε όσο νομίζουν οι μπουκ.

Πολύ χαμηλά ο άσσος για την κρισιμότητα και τις δυσκολίες που έχει το ματς για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Έχει τα “θεματάκια” της η Βαλένθια, αλλά μεσοεπιθετικά διαθέτει εξαιρετικές μονάδες. Καλή η απόδοση στο αμφίσκορο. (Sportingbet 1.95).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1572 Λεβαδειακός-Κέρκυρα Χ2 2.02  
1548 Ουντινέζε- Μίλαν οβερ 1.95  
1611 Ατλέτικο Μαδ.- Βαλένθια γκολ-γκολ 1.95  
Συνολική απόδοση 7.6 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.