ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Σκοράρει στην Ουαλία η Νοτς Κάουντι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Φεβρουαρίου 18 23:45 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kype

Πολύ λίγες επιλογές περιέχει το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και έτσι δεν συνιστώ από την στήλη μου να ποντάρετε με ιδαίτερα οικονομικά ανοίγματα. Μελετήσαμε τα ρεπορτάζ και υπάρχουν μερικές ευκαιρίες, για να πάμε στο ταμείο. Η Νοτς Κάουντι θα είναι η βασική μας πρόταση και επιλογή.

1740. Σουόνσι- Νοτς Κάουντι: Η Νοτς Κάουντι βρίσκεται σε τροχιά ανόδου στην Β΄Αγλλίας και στοχεύει στην Τσάμπιονσιπ. Η Σουόνσι παλεύει για την παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παίρνοντας πολύτιμο πόντο στην έδρα της Λέστερ (1-1).

Η Σουόνσι δεν “καίγεται” για το Κύπελλο και στρέφει την προσοχή της στον μεγάλο στόχο της σωτηρίας. Από την άλλη, η Νοτς Κάουντι είναι άκρως επιθετική ομάδα και θα βρει χώρους στο αποψινό ματς. Αξίζει το γκολ/γκολ. (Stoiximan 1.93)

1713. Γκένκ- Κορτράικ: Η Κορτράικ νίκησε το πρώτο ματς των ημιτελικών του Βελγικού Κυπέλλου με 3-2, αλλά η Γκενκ είναι πιο “ψημένη” σε τέτοιου είδους ματς. Βέβαια ο ενθουσιασμός για συμμετοχή σε τελικό είναι έκδηλος στις τάξεις της Κορτράικ και αυτό το δεδομένο ενδέχεται να παίξει ρόλο.

Και στο πρωτάθλημα τον Δεκέμβριο οι φιλοξενούμενοι είχαν ρίξει στο καναβάτσο την Γκένκ με 3-2, οπότε της έχουν πάρει τον αέρα. Και εδώ προτείνω το αμφίσκορο, που έχει τύχη να μας βγάλει ασπροπρόσωπους. (Vistabet 1.75)

1730. Λεβερκούζεν- Βέρντερ Βρέμης: Η Λεβερκούζεν ποιοτικά υπερτερεί από την Βέρντερ και οι στόχοι των δύο ομάδων είναι εντελώς διαφορετικοί. Την 2η θέση θέλουν οι “ασπιρίνες” με την ομάδα της Βρέμης να παλεύει για την αποφυγή της παραμονής.

Η Βέρντερ δεν δίνει βάση στο Κύπελλο παρά μόνο στο να κρατηθεί στην Μπουντεσλίγκα. Οι γηπεδούχοι είναι πιο άνετοι βαθμολογικά και θα επιδιώξουν την διάκριση στον θεσμό. “Καθαρίζει” από το πρώτο μέρος η Λεβερκούζεν. (Sportingbet 2.35).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1740 Σουόνσι- Νοτς Κάουντι γκολ-γκολ 1.93 7-1 
1713 Γκένκ- Κορτράικ γκολ-γκολ 1.75 1-0
1730 Λεβερκούζεν- Βέρντερ 1/1 2.30 2/X
Συνολική απόδοση 7,76 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.