ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Μπασκόνια στην σκιά του δημοψηφίσματος

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Φεβρουαρίου 18 01:59 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Euroleague-OsfpPao

Δεν ενδείκνυται για ιδιαίτερα πονταρίσματα η σημερινή ημέρα, αφού τα παιχνίδια είναι ελάχιστα και αφορούν εκ νέου το Κύπελλο. Θα δώσουμε παραπάνω βάση στις μάχες της Ευρωλίγκας, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει στο ΟΑΚΑ την επικίνδυνη Μπασκόνια.

1834. Ατρόμητος- ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί στην Τούμπα με 2-0 στον πρώτο προημιτελικό και έχει σαφές προβάδισμα, για να συνεχίσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ατρόμητος έχει αρκετές ελλείψεις με βασικότερες αυτές των Ουάρντα, Χατζηϊσαία και Γιαννούλη, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όντας δανεικοί από τον ΠΑΟΚ. Θα παίξει επιθετικά ο Ατρόμητος εφόσον παλέψει για την υπέρβαση και ο ΠΑΟΚ θα βρει χώρους (G/G). (Stoiximan 2.40)

1841. Βαλένθια- Μπαρτσελόνα: Η Μπαρτσελόνα κέρδισε στον πρώτο ημιτελικό με 1-0 και έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, όπου περιμένει η Σεβίλλη. Η Βαλένθια διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα και κύριο πρόβλημά της είναι η επιθετική δυστοκία. Η Βαλένθια δεν πείθει αγωνιστικά, αλλά αν βρεθεί σε καλό βράδυ μπορεί να απειλήσει την Μπαρτσελόνα, που ούτως ή άλλως σε κάθε αναμέτρηση μπαίνει σαν φαβορί. Αξία εδώ στο οβερ 3.5. (Vistabet 2.10)

3068. Παναθηναϊκός- Μπασκόνια: Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται υπό την επήρεια της τιμωρίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που δέχθηκε 12 μήνες αποκλεισμό παρουσίας από την Ευρωλίγκα. Το παιχνίδι με την Μπασκόνια αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον και πέρα από την βαθμολογική βαρύτητα που έχει και για τις δύο ομάδες εμπεριέχει και αρκετό παρασκήνιο. Οι “πράσινοι” λογικά θα μπουν με το “μαχαίρι στα δόντια” και θα δώσουν υψηλό ρυθμό. Άκρως επιθετική η Μπασκόνια και θα βοηθήσει στο να δούμε υψηλό σκορ. Προτείνω το οβερ στους 155.5 πόντους. (Sportingbet 1.75).

 

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
1834 Ατρόμητος- ΠΑΟΚ γκολ-γκολ 2.20  
1841 Βαλένθια- Μπαρτσελόνα οβερ  3.5 2.10  
 3068 Παναθηναϊκός- Μπασκόνια οβερ 155.5 πόντοι 1.75  
Συνολική απόδοση 8.08 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.