ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Μεγάλο εμπόδιο η Λάτσιο για την Γιουβέντους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Μαρτίου 18 01:13 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Τορίνο-Γιουβέντους

Γεμάτο από επιλογές είναι το κουπόνι του Σαββάτου που διαθέτει πολλά παιχνίδια και αρκετές ευκαιρίες για να πάμε στο ταμείο. Και σήμερα η στήλη μου θα ασχοληθεί με το κυνήγι στα γκολ και το βασικό σημείο έρχεται από το ντέρμπι της Λάτσιο με την Γιουβέντους.

1003. Λάτσιο- Γιουβέντους: Η Λάτσιο βρίσκεται στην 3η θέση του Καμπιονάτο και προέρχεται από καλέ ς εμφανίσεις σε Γιουρόπα και πρωτάθλημα, δείχνοντας να βρίσκει εκ νέου τον καλό εαυτό της. Από την άλλη, η Γιουβέντους κυνηγάει την Νάπολι που έχει γατζωθεί από την κορυφή και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Έχει και το μυαλό της στην ρεβάνς του Τσάμπιονς Λιγκ με την Τότεναμ, οπότε ίσως έχει το μυαλό της και στο Λονδίνο. Αξία στο αμφίσκορο. (Stoiximan 1.88)

1011. Λίβερπουλ- Νιουκάστλ: Η Λίβερπουλ στα τελευταία παιχνίδια της αποπνέει σταθερότητα και παράλληλα σκοράρει κατά ριπάς. Θέλει να διατηρηθεί στην 3η θέση, που είναι και ο απώτερος στόχος της. Στον αντίποδα, οι “ανθρακωρύχοι” είναι αήττητοι στα τελευταία 3 παιχνίδια τους, αλλά δεν έχουν “καθαρίσει” με την παραμονή, καθότι βρίσκονται μόλις 2 πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Και εδώ αξίζει το γκολ-γκολ με τις δύο ομάδες να βρίσκουν εύκολα δίχτυα στα πρόσφατα ματς που έδωσαν.  (Vistabet 1.75)

923. Σάλκε- Χέρτα: Η Σάλκε πέρασε από την έδρα της Λεβερκούζεν με 2-0 και απέδωσε εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο. Πλέον βρίσκεται στην 3η θέση και κρυφοκοιτάζει την 2η, αφού είναι στο -1 από την Ντόρτμουντ. Η Χέρτα πήρε ισοπαλία μέσα στο “σπίτι” της Μπάγερν Μονάχου, αλλά γενικότερα δεν πείθει αγωνιστικά και έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν παραδοσιακά τέρματα και το όβερ είναι καλοπληρωμένο. Ποντάρουμε σε αυτό.  (Sportingbet  1.80).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
 1003 Λάτσιο- Γιουβέντους γκολ-γκολ 1.88 0-1
1011 Λίβερπουλ- Νιουκάστλ γκολ-γκολ 1.95 2-0
923 Σάλκε- Χέρτα οβερ 2.05 1-0
Συνολική απόδοση 7.5 sportingbet

 

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.