Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Προκρίνεται με πολλά τέρματα η “Μπάρτσα”

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Μαρτίου 18 00:56 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
atletico-barcelona

Όσο ωραία κύλησε η περασμένη εβδομάδα τόσο ωραία ξεκίνησε η τρέχουσα, αφού χθες βρήκαμε νέο ταμείο σε πολύ καλή απόδοση. Πάμε και σήμερα σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπαρτσελόνα να προκρίνεται με “συνοδεία” από πολλά γκολ, αφού η Τσέλσι δύσκολα θα προβάλλει αντίσταση.

3038. Καρσίγιακα-ΠΑΟΚ: Με τον ΠΑΟΚ να στοχεύει στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ κυλάει η σημερινή ημέρα στα μπασκετικά δρώμενα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου νίκησε στην Πυλαία με 74-68, αν και είχε φτάσει την διαφορά στο +17, 3 λεπτά πριν από το τέλος. Οι Τούρκοι βέβαια βρήκαν τις λύσεις και την ψυχραιμία στο τέλος και ροκάνισαν την διαφορά. Προβάδισμα για την πρόκριση έχουν οι γηπεδούχοι (με νίκη 7 πόντων και άνω προκρίνονται), αλλά θα πάω σε ειδικό στοίχημα. Θα προτείνω τον Φιλ Γκος του ΠΑΟΚ, που ηγείται στα παιχνίδια του “δικέφαλου του Βορρά”. (Stoiximan 1.87)

2364. Μπαρτσελόνα- Τσέλσι: Το παιχνίδι στο Λονδίνο έληξε ισόπαλο με 1-1, με τον Γουίλιαν να δίνει προβάδισμα στην Τσέλσι, που υπέπεσε σε αμυντικό λάθος και ο Μέσι έφερε το σκορ σε απόλυτη ισορροπία, δίνοντας συνάμα και το προβάδισμα για πρόκριση στους “μπλαουγκράνα”. Στο “Καμπ Νου” η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει αντίπαλο. Η Τσέλσι επιβάλλεται να σκοράρει, για να βάλει δύσκολα στους Καταλανούς. Σίγουρα θα προκριθεί η Μπαρτσελόνα, που έχει “καθαρίσει” με τον εγχώριο τίτλο και λογικά θα δούμε θέαμα και γκολ. Αξία στο οβερ 3.5 (Vistabet 2.45)

2034. Γιουβέντους- Αταλάντα: Η Γιουβέντους πέρασε τη Νάπολι στην βαθμολογία, πιάνοντας κορυφή. Με νίκη απόψε θα αυξήσει την διαφορά από τους “παρτενοπέι” στο +4 και δεν πρόκειται να αφήσουν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Στον αντίποδα η Αταλάντα πέρασε νικηφόρα από την Μπολόνια με 1-0, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχει χάσει την φρεσκάδα της και παρατηρείται πρόβλημα στο σκοράρισμα. Θα προτείνω να βρει δίχτυα ο Ντιμπάλα, που δίνεται σε καλή τιμή.  (Sportingbet  1.80).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3038 Καρσίγιακα-ΠΑΟΚ Γκος οβερ 12.5 1.87  14 πόντους
2364 Μπαρτσελόνα-Τσέλσι οβερ 3.5 2.45 3-0 
2034 Γιουβέντους-Αταλάντα να σκοράρει ο Ντιμπάλα 1.80 οχι
Συνολική απόδοση 8.24 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.