Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πάμε Στοίχημα: Ο Σαλάχ απέναντι στην χώρα μας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 26 Μαρτίου 18 23:17 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Λίβερπουλ-Γούεστ Χαμ

Καλά πήγε το σαββατοκύριακο, αν και δεν είχαμε πολλές επιλογές. Το Σάββατο η στήλη μου σας οδήγησε στο ταμείο με καλή απόδοση και χθες δυστυχώς για μερικούς πόντους δεν πέρασε το οβερ στο Ρεαλ-Βαλένθια και μείναμε με το 2/3. Από το σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει το Αίγυπτος-Ελλάδα, με την Εθνική μας να κοντράρεται με τον σταρ της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ.

3223. Καρσίγιακα- Μούρθια: Τον ΠΑΟΚ απέκλεισε στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ η Καρσίγιακα, αν και δυσκολεύτηκε πολύ. Η Μούρθια είναι σταθερή ομάδα, κλασσική Ισπανική, που αν βρεθεί σε καλή ημέρα μπορεί να σε “σκοτώσει” επιθετικά. Θέλει νίκη η τούρκικη ομάδα και με διαφορά, αλλά η Μούρθια είναι επικίνδυνη και δεν θα ρισκάρω με νικητή. Θα ποντάρω στον Μπραντ Όλεσον των φιλοξενούμενων στο οβερ 8.5 πόντους, όντας ένας παίκτης έμπειρος με “γεμάτη” θητεία στην Μπαρτσελόνα. (Stoiximan 1.87)

1898. Γερμανία- Βραζιλία: Η Γερμανία με την Βραζιλία είναι δύο δυνάμεις του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και το αποψινό φιλικό στις 21:45 συγκεντρώνει τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου. Από την μία, τα “πάντσερ” που στηρίζονται στην άμυνα και στην τακτική και από την άλλη η “σελεσάο” που παίζει πάντα θεαματικά και χαίρεσαι να την βλέπεις, αφού διαθέτει “μάγους” της μπάλας. Πιστεύω ότι θα γίνει μεγάλο ματς, παρότι το παιχνίδι έχει φιλικό χαρακτήρα. Θα πάω με το καλοπληρωμένο “Χ”, αφού προσανατολίζομαι σε σκορ 1-1 ή 2-2. (Vistabet 3.40)

2350. Αίγυπτος- Ελλάδα: Η Αίγυπτος θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελλάδα επί ελβετικού εδάφους και συγκριμένα στο στάδιο της Ζυρίχης. Ο Σαλάχ και η παρέα του, μαζί βέβαια με τον Αμρ Ουάρντα, που αγωνίζεται στον Ατρόμητο θα προσπαθήσει να κάνει ακόμα μία καλή εμφάνιση, όπως κόντρα στην Πορτογαλία, που ηττήθηκε με 2-1. Η Ελλάδα ηττήθηκε την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ από την Ελβετία με 1-0 στη νέα εποχή, με τον Μίκαελ Σκίμπε να προετοιμάζει την ομάδα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αξίζει το γκολ/γκολ, αφού ενδέχεται να δούμε θεαματικό παιχνίδι με φάσεις και από τις δύο πλευρές (Sportingbet  2.20).

[su_button url=”https://www.bet-on-arme.com/go/sportingbet-eggrafi/” target=”blank” style=”flat” background=”#14405e” size=”7″ wide=”yes” center=”yes” desc=”Sportingbet.gr” rel=”follow” icon=”https://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/2023/02/sportingbet-logo-400×200-1.svg”]Νόμιμα & με άμεση απόδοση κερδών[/su_button]

 
ΚΩΔ ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔ. ΑΠΟΤ.
3223 Καρσίγιακα- Μούρθια Όλεσον οβερ 8.5 1.87  
1898 Γερμανία- Βραζιλία Χ 3.40  
2350 Αίγυπτος- Ελλάδα γκολ-γκολ 2.20  
Συνολική απόδοση 13.9 sportingbet

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιάννης Γεωργακόπουλος

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.